lauantai 2. toukokuuta 2015

Kuikara ja kauden ensimmäiset yöt

Epätodennäköisiä asioita tapahtuu. Muutaman puhelun jälkeen löysin pumppuun purkuvaraosan kympillä (!). Sain askarreltua kulmasohvasta suoran (!). Makasin suoralla sohvalla kokonaisen päivän olematta sairas. Tuijotin kaikki Huvilat ja huussit Ruutu Plussasta ja Puutarhamaanantait Areenasta.

Hiljennyin aikataulumuutostenkin jälkeen kahdeksi kokonaiseksi päiväksi. Oli kummalista olla pääosin puhumatta. Nukuin päiväunia, koska yöt olivat hermoja raastavan pelottavia sängyn vieressä olevasta kirveestä huolimatta. Kehittelin kymmenkunta uutta worst case scenariota ja niistä selviämistä (kirveen kanssa tahi ilman). Ratkaisemattomaksi jäi se, että uskaltaisinko lyödä ihmistä kirveellä, jos olisi tosi paikka ja henki kyseessä. Tai se, miten kirveellä voisi torjua tuliasehyökkäyksen. Tai meteoriitin. Nukuin varmuuden vuoksi vaatteet päällä, koska olisi noloa kuolla kylmyyteen, jos on selvinnyt hengissä murhamiesroistoryökäleen kynsistä.

Söin ensimmäisenä päivänä koko Pantteri-pussin. Askartelin kuikaran (ardeola arquata). Kaadoin lepikkoa käsisahalla (moottorisahan käyttökielto), raapotin ressulla (suom. suojapeite, pressu) risuja, harvensin lumipalloheisiä ja katkaisin haravan liian voimakkailla liikkeillä. 


Kyllä loma on ihmisen parasta aikaa.
4 kommenttia:

 1. Nonni onnistuhan se sohvan suoristushomma :)
  Miten musta tuntuu että moottorisahan kanssa nukkuis levollisemmin kuin kirveen, en oo kyllä testannu, tarttis varmaan:)
  Näppärä oot näpeistäs, komea kuikara!

  VastaaPoista
 2. Makee kuikara!! teeks mullekin....saat vastineeks haravan mistä puuttuu yks piikki.
  Mutta se on fiskarsia kuitennii. Keltanen.

  VastaaPoista
 3. Johan on kuikara!!! Ihan törkeen hieno tyyppi. Musta se muistuttaa ihan vähän jossain määrin myös suomalaisserkkuaan kurkea. Sitä en tiedä, että onko musta Kurki vai valkoinen Kurki. Ehkä valkoinen, kun noin blondi tukka.

  Ei ollut tyyppejä liikkeellä. Onneksi :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...