maanantai 11. toukokuuta 2015

Huomionarvoinen

Tänään kävelin töihin. En suinkaan kotoa, mutta bussipysäkiltä. Se ei ole huomionarvoista, koska niin tapahtuu joka päivä. Joka päivä en kuitenkaan huomaa kävelyssäni uusia piirteitä.

Suoritin siis toistuvia kävelyaskeleita tänään 11.5.2015 kello 07.47. Askeltaessa minusta tuntui, että kävelen jalat haarallaan kuin Luckyn Luke. Jouduin vaivihkaa ja erittäin huomaamattomasti tutkiskelemaan haaroväliäni kävelyn aikana. En havainnut mitään erityistä, eikä jalkovälissäni ollut näkyviä ylimääräisiä asioita. Kuten vaikkapa hevosta.

Siinä kolmen ja puolen minuutin kävelyn aikana tein melko varman diagnoosin. Minun sisäreiteni ovat laihtuneet. Jopa niin paljon, että ne eivät hinkaa ja hierrä tutusti toisiaan. Ne vain kevyesti sipaisevat toisiaan, mennessä ja tullessa. Runollisesti. Jalat ovat lähes irrallaan toisistaan.

En tiennyt, että laihdutuskuuri voi tällaistakin aiheuttaa.

Tai diagnoosini oli väärä.

7 kommenttia:

 1. Niin sitä viisastuu :)

  Täällä mietin, että pitäisikö olla vähän kade. Vai pitäisikö ottaa itseään niskasta kiinni (vaikea toimenpide).
  Nimim. Enemmän minua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä mietin, että miten vastaisin. Ei ehkä kuitenkaan kade kannata olla. :D

   Jotenkin automaattisesti sitä tekisi mieli vähätellä tätä kevään projektia, mutta toisaalta... miksi vähättelisin. Ei se ole vahingossa käynyt, vaan (melko) johdonmukaisesti toimimalla. Kai siitä saa vähän ylpiä olla, saahan? Pirun hyvä mieli on joka tapauksessa. :D

   Sulla kesäkauden myötä taitaa tuo hyötyliikunto lisääntyä niin paljon, että kaloriat kuluu huomaamatta!

   Poista
  2. Juu, ei kannata olla kade (koskaan, millekään), minä vaan mietin, että josko olisi :D
   Ilman muuta olet ihan nokka pystyssä ylpeä saavutuksestasi!

   Se on muuten kumma juttu, että vaikka lähes puolet vuodesta liikunta/rehkimismäärä nousee potenssiin sata, ei kilon kiloa lähde. Joko siis olen viallinen tai palkitsen itseni jollain syötävällä, kai. Höh.

   Poista
 2. Kyllähän sen noin täytyy olla, koska joskus näkee sitä päinvastaista; eli ei mahdu jalat toisiaan ohittamaan, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meikäläisen reisillä on ollut toisinaan tiukkaa. On ollut niin komeat aina, etteivät ole meinanneet housuihin mahtua. Puhumattakaan sivupolvista.

   Poista
 3. Nyt ei enää kulu saumat sisäreisistä. Aika kivoja huomioita. Edelleen olen vähän huolissani, ettei lähtis käsistä (hahhaa, tahattomasti murjaisin vitsin).

  VastaaPoista
 4. Hah, ihana!
  Valoisaa päivää sulle sateesta huolimatta!♥

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...