maanantai 18. toukokuuta 2015

Minä ja liippa


Mikrosementointikurssit käytynä. Minä ja liippa. Minä ja GoldenLiippa olisi jännittävämpi tarina. Tai Minä ja kultaisen liipan arvoitus. Tai The Liippa IV. Jos oikein kovasti osaisi liipata sopivan epätasaisesti, niin tulisi vaikkapa kokonaan liipattu vessa. Ehkä eineen liian putka. Olisi kovin ikävää tuntea syyllisyyttä jokaisesta kakasta.


Paljon helpompaa on liipata nestemäistä kangastapettia. Nestemäinen tapetti myydään muuten pussissa. Kuivana. (Tuli hetkeksi hieman huijattu olo.)

Tapetti, joka kannattaa sekoittaa käsin ja tuntuu kaurapuuron ja sammakonkudun yhdistelmältä, ei voi olla kuin hauskaa. Vaikka osa tapettimalleista muistuttaa pöllönoksennusta, olisi kullitettu silkkiseinä makuuhuoneeseen kiehtova ajatus. Ainakin kiehtovampi kuin nykyinen kukkatapetti, jonka kukat ovat melkein samanväriset kuin sen toisen tamperelaisen kiakkojoukkueen värit. Yäh.  

Jos vaikka kesälomarahoista.
7 kommenttia:

 1. Hianoo!
  Iloista melkein kesää sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengitys höyrysi tuossa pysäkillä seistessä. Mutta on se. Kesä! Sinne kans. 😊

   Poista
 2. Ai jaahans, sitä ollaan oltu SILLÄ kurssilla! No vitsi! Ihana matsku. Alatteks sit sää ja sun goldenleappa tekeen asennuskeikkaa pitkinpoikin pirkammaata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No silläpä sillä! Iik. Mä luulen, ettei päivätyötä ihan vielä kannata jättää. Heh. Tää kurssi oli enemmänkin tervehenkinen palkinto sitkeästä laihiksesta. Sitä kun pitää opetella palkitsemaan itseään muulla kuin ruoalla. (Todella kummallista.)
   Materiaalit olivat kyllä inspiroivia, pakko sitä on johonkin saada. 😊

   Poista
 3. toi sammakonkutu ja kaurapuuro toi lapsuuden mieleen :o
  mitä kaikkea sitä mahtoi anorakin taskusta löytyäkään.....herranjestas jos sitä olis vielä seinälle laittanut.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää pyydystin myös heinäsirkkoja. Niistä kun olis voinu kouluttaa orkesterin. Tapettiin niistä tulisi kiva struktuuri.

   Poista
 4. Vau,kullitettu makkarinseinä,kuulostaa kiih...kiinnostavalta!Ootkohan sä käynyt varmasti oikealla osastolla ja alkuunkaan remontti sellaisessa;)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...