tiistai 28. huhtikuuta 2015

Perinteisin menoin

Aurinko paistaa. On loma. Olen 200 gramman päässä tavoitteesta, ja nykyinen olomuotoni on 13,42% alkuperäistä vähemmän. Selvästi homma rules ok.

Vaan enpä tässä kirjoittelisi, ellei joku vituttaisi. Ei kai kekään nyt rupea pelkkää onnellisuuttaan ylöskirjaamaan.

Eilen pakkasin puhtaat, kirjavat lakanat, täkit ja lisävällyt. Ostin kaupasta ison kanapaketin, raejuustoa ja rahkaa. Porkkanoita ja mustikkakeittoa. (Hyvä on, myönnetään. Ostin myös pienen Pantteri-pussin.) Tungin autoon kameran, tietokoneen ja toppahousut. Rauhallisin mielin asennoiduin melkein kolmeen kokonaiseen päivään ylhäisessä yksinäisyydessä. Vaan kuinkas sitten kävikään.

Vesipumpunperkele toimi ainakin kaksi minuuttia moitteetta. Liitokset pysyivät kuivina ja vesi juoksi hanasta kuin paremmallakin huvilalla. Kunnes. Pumpun suodattimen kansi särähti säpäleiksi ja silmänräpäyksessä pumpun alla olevassa kaukalossa oli kaksikymmentä litraa hileisen kylmää porakaivovettä. Siinä sitä sitten laapittiin Miehen kanssa ritirinnan. Muutamia kissanvittuja ja hevonperseitä. Laimeasti vain, tavan vuoksi. Ei nämä vesihässäkät yllätyksenä tule. Suurempi yllätys olisi, jos kaikki toimisi. Viime vuonna taisi käydä niin.

Olisi ylellistä, jos voisi laittaa rahaa ammattimaisesti rakennettuun vesijärjestelmään. Noin vain, laskematta ja pihistelemättä. 

Ruoho siellä jo vihersi. 

5 kommenttia:

 1. Aika pieneksi oot mennyt, jos oot vajaat 14 % entisestä. :p
  Onko lomaressiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin puuttuvan sanan. Olen nyt enemmän. Ei ole, ei sitten pätkääkään.

   Poista
 2. Noooh. Vois vesivahinko isompikin olla. Onneks oli piäni. Niinkuin vissiin sinäkin.
  Iso kun et ollu ennenkään :)

  Arvaa kellä on viimenen työpäivä (työvelvoitetta ei o ollu kyllä puoleen vuoteen) ihan just sillei hetikohta hollillaan. Ei vituta. Paitsi vähän se tuleva persaukisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois hyvinnii. Ei tässä synkkyyteen ole syytä. Iso ja iso... Käväisin tuossa ennätyslukemissa... Ihan yllättäen ja pyytämättä. Nyt jo vähän helpottaa. 😃

   Nytkö sulla vasta loppuu? Tuntuu, että siitä on aikaa vaikka kuinka ja paljon. Ehkä se vain tuntuu... laihduttavan aika on pitkä.

   Poista
  2. Jep, huomennna viimeinen virallinen. Saas nähdä ons tää nyt sitten silkkaa putkee sinne eläkeikään asti...

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...