perjantai 26. tammikuuta 2018

Vapaapäivä

Täytin tänään yhden opiskeluun liittyvän hakemuksen. Hain mukaan parin viikon extrasuper-once-in-a-lifetime-experience-lisäopintoihin, joihin liittyy viikon retki Englantiin. Hakemukseen liitettiin mm. motivaatiokirje lontooksi. Ai äm motiveitiid. Niinku veri. Ju nou. Että valitkaa mut tai muuten. Tai muuten joudun maksamaan ulkomaanreissuni itse ja se ei oikein ole nyt mahdollista. Niin että pick me. Vaihtoehtoisesti voitte rukoilla Eurojackpot-voittoni puolesta. Kiitos.

Sitä tulee mukavan tärkeä olo, kun on pistänyt jotain matoa johonkin koukkuun. Voi rauhassa odotella. Vähän samanlainen olo, kun laittaa talouden kaikki pesukoneet jylläämään. Voi olla tehokkaasti tekemättä mitään.

Tämän vapaapäivän agendalla oli myös pitäisi-lista. Ne pitää kirjoittaa viivapaperille lyijykynällä, painavin ja äärimmäisen siistein kirjaimin. Ehkä hieman normaalia pienemmin kirjaimin, sillälailla täpäkästi ja arkkitehtoonisesti. Sisennettynä. Ja luettelomerkit pitää olla. Kolmiot. Toisinaan jopa jaoteltuina eri otsakkeiden alle. Tai laatikoituina näennäisesti rennolla viivalla. En saanut tehtyä, koska en saanut päätettyä listan aihealuetta. Sain kyllä hennon sisustusidean. Innostuin ajatuksesta noin neljäksi minuutiksi. Onneksi se meni ohi teekupillisella.

Tänään tulee viimeinen jakso Milanon naisten paratiisista. En kestä, jos Teresa pysyy yhdessä sen pirun signor Morin kanssa.

Miksi muuten perussähköpostin "ystävällisin terveisin" kuulostaa nykyään ihan vittuilulta? Johtuuko se siitä, että en ole syönyt karkkia kohta neljään viikkoon? Onko vika minussa vai sanoissa? Miten muuten sitä voi sähköpostit lopettaa? "YT" on vielä veemäisemmän kuuloinen ja se saatetaan liittää tiettyihin neuvotteluihin, "Terkuin" on liian tyttömäisen tuttavallinen, enkä minä oikeastaan halua edes terkkuja lähettää. Pitäisi olla enemmän vaihtoehtoja.

Tähän voisi liittää kuvan pieruverkkareista ja eriparivillasukista. 

2 kommenttia:

 1. Päivää vaan, pitkästä aikaa! Ihan äidyin kommentoimaan, kun samaistun. Tuohon "ystävällisin terveisin" lopetukseen. Se kun lukee viestin perässä, tulee luettua uudestaan koko juttu, että mitä siellä nyt on ketkuiltu. Itse laitan sen kyllä ihan yhtälailla postin loppuun tekohymy naamallani.
  Oikeesti ystävällisin terveisin?
  Vilpittömin mielin?
  Puhtain sydämin?

  Kaiholla muistelen aikaa, kun "terveisin" riitti.

  VastaaPoista
 2. Ai hitto joo, mä kokeilen tota "Puhtain sydämin" ensi tilassa! :D Huomaakohan kukaan?

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...