torstai 8. helmikuuta 2018

Nyppii

Kun on matoja koukuissa, niin kyllähän se nyppii, vaan ei haukkaa. Haluaisin uskoa, että vonkale antaa odotuttaa itseään. Vaan uskonko kuitenkaan. En ole uskossani vahva. Tunnelma on tällä hetkellä kuin kolmen minuutin kuorittu muna. Lipsahteleva, eikä siihen oikein uskalla tarttua tanakasti. Keittiöfilosofiaa. Vapaita kanoja. Vihreässä paketissa.

Viime viikonloppuna lapioitiin jalkapallokentällinen lunta lätsähtäneen kuplahallin päältä. Lapsi rakensi olohuoneen pöydästä syöttöpenkin ja lenkkeilee keittiön saareketta ympäri. Kunpa poliittiset jumalat näkisivät tämän, kun päättävät urheilupaikoista. Mielenterveysongelmia aikuisille, jos lapsi ei pääse treenaamaan.

Söin tänään laskiaispullan, vaikka olen taas keskellä uutta elämää. Huhtikuussa kävelen käsikynkkää Miehen kanssa Barcelonassa kauniina, laihana ja rentoutuneena. Sillä ajatuksella jaksaa. Odotuksella jaksaa.

Huomenna on pitkästä aikaa koulupäivä ja uusi opintojakso alkamassa. Olen viettänyt yhdeksän päivää ilman koulutehtävien deadlineja. Johan tässä on vieroitusoireita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...