tiistai 21. lokakuuta 2014

Kolmiolääke

Lievästi ylipainoinen keski-ikäinen nainen. Nainen luullut ripsivärin levinneen silmäpusseihin. Ei lähtenyt meikinpoistoaineella, saattaa olla voimakkaasti mustat silmänalukset (vrt. Garnier). Vaiva jatkunut pari viikkoa.

Nainen tuntenut lievää selkä- ja kainalokipua. Maininnut jopa lääkärille. Otetaan kainalon ultra ja tulehduskipulääkekuuri. Todettu kainalo tyhjäksi. Nauttinut kuurista kahdeksan päivää ja selkä kipeytynyt nyt ihan oikeasti. Popsitaan lihasrelaksantteja. Meikataan alukset (myös venäläiset sukellusveneet) piiloon, suositellaan vedenkestävää ripsiväriä.

Nainen todennut Sirdaludin vinkeäksi lääkkeeksi. Jumalattomasti janottava. Lääke ilmeisesti rentouttanut liiaksi keskivartalon, koska tiedusteltu raskauden edistymistä.

Em. tapauksista huolimatta nainen positiivisella mielellä. Syksy on pimeä (vähentää näkyviä ryppyjä 85 %), uni tulee pyytämättä, lauantaina tiedossa kirpparikierros. Uusi sohva tilattu, koska edellinen luovutettu Veljelle uloskantohintaan. Mies jälleen järkyttynyt sohvan äkillisestä katoamisesta. Lohdutukseksi jätetty pala vanhaa sohvaa seuraavaksi kahdeksaksi viikoksi. 


14 kommenttia:

 1. Taas päivän pelastus! Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Naisella todettu altistumista lääkärinlausunnoille.

  Sirdalud hyvä, vars. jos lisänä toista kolmiolääkettä, esim. Panacod. Nautitaan suhteessa 1:2 -> ei unen- tai ainakaan tajuttomuudensaantivaikeuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joku tulehduskipulääke (joku Mirkku tms.), mutta ei kolmiota. Turha kuuri. ;D

   Poista
 3. Tänään on kolmiopäivä.Oli kerran minullakin.En suosittele.Sirduladin perään nakattu saunakalja altisti minut tilaan jossa hyväksikäyttö olisi ollut mahdollista.Turha toivo kuitenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lausutaan ilmeisesti samanlailla kuin se pastakastikemainos?

   Poista
  2. http://www.riemurasia.net/kuva/Kolmiopaiva/139159

   Poista
 4. Semmonen ilmoitusluantonen asia mulla...pakenen plokimaailmaan täs tänään...samanhenkisiä ajatuksia välittyy sinulta..siis ei pakenemisesta,mutta kuule ollaankohan joskus ed.elämäs oltu tuolla sagrada familian kulmilla..ei voi muistaa,kiitos tunnelmies jakamisesta..tää on niin terpeuttista,joku sanoo ääneen ja koskettaa oman elämän siipaleita...tai jotain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vähänhän mä olen kirkon kulmilla heilunut, noin yleisesti. Mutta ken tietää?

   Poista
 5. Sirdaludia kun ottaa kunnolla illalla, aamulla sängyssä on homer simpsonin tyylinen kuoppa. Eikä kolota enää niin paljon. Hyvä aine.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä nyt vannon sen nimeen. Lievä pöhnä ei töissäkään haittaa juuri yhtään.

   Poista
 6. Sä olet niin ihana. Kiitos tästäkin verbaalisesta parhaudesta.

  VastaaPoista
 7. Aijettä, kyllä mä jaksan ihmetellä, että ihmiset jaksavat kommentoida. Teille kaikille kuuluis mitali ja Erkki-merkki. Nöyrä kiitos! Todella.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...