maanantai 24. helmikuuta 2014

Malja


Muistikortilla ei ole ollut ruuhkaa pitkään aikaan. Näpertelyrintamalla on tylsistys maksimus,  matkailu tapahtuu liikennelaitoksen työmatkakortilla ja keittelen epähuomiossa koirannappuloista kahvia. Neljästi olen jo ladannut Moccamasterin erinomaisilla Acana Wild Prairie -nappuloilla. Mmmm.

Olympiahuumassa tein kalleimman yksittäisen kirppariostokseni monen vuoden pähkäilyn jälkeen. Tämä Olympiamalja maksoi 38 euroa ja yritän vakuutella itselleni, että se on sen arvoinen. Ihminen tarvitsee jalallisia tarjoiluastioita.

Ostin kukkamultaakin. Siis sitä sellaista, jota käytetään jossain kummallisessa mullanvaihtohommassa. Hieman järkyttyneenä joudun nimittäin toteamaan, että yksi viherkasvi on pyhän hengen voimalla selvinnyt elossa yli vuoden. En taida kuitenkaan uskaltaa uhmata kohtaloa ja vaihtaa multia vanhalla kuulla.

Lauantaina juhlistimme parisuhdetta. Mies on ollut elämässäni kauemmin kuin elin lapsuutta ja nuoruutta ilman häntä. Olikos tuo nyt tarpeeksi vaikeasti sanottu?  


8 kommenttia:

 1. Vaikee oli lause, mutta I got it :)
  Lasimalja on ERITTÄIN KAUNIS, täysin oikeutettu ostos. Olisin ostanu minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei! Kyllä kunnon kirppishaukan sanaan voi luottaa! Oikeutettu on. ;)

   Poista
 2. Hyvä ostos tuo malja....tosi kaunis!
  Onnea teille♥♥

  VastaaPoista
 3. Onneks mä en juo kahvia, niin en voi ladata kahvinkeitintä koirannappuloilla. Muuten niin olis jo varmasti käynyt meikän hullujen työputkien ansiosta...

  Ja kyllähän ihminen todellakin tarvitsee jalallisia tarjoiluastioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän mietin, että pitäskö piruuttaan kokeilla oikein keittovaiheen kanssa. Kun olen havahtunut siinä vaiheessa, kun nappulat rapsahtelevat suodatinpussiin aivan eri äänellä kuin purut. Jos meinaan joskus turauttaa loppuun asti, niin tunnistaisi maun. Jos ei niinku huomais mitään eroa.

   Poista
 4. Ihminen tarvitsee monta jalallista astiaa! Laitatko jalalla koreaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olympia-raasulla on niin ruma jalka, ettei sillä koreilla. Ei vaikka vetäisi nailonit.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...