perjantai 28. syyskuuta 2012

Kodin turvallisuustuotteet


Näinä epävarmuuden aikoina on syytä hankkia kotiin turvallisuustuotteita. Mitä enemmän, sitä turvallisempaa. Tuotevarastoa kannattaa kuitenkin kartuttaa pikku hiljaa, vähän kerrallaan. Näin kustannusvaikutus jakautuu huomaamattomammin tiliotteelle.

- Lajittelurasioita.
Lajittelutarve saattaa tulla milloin tahansa. Oman ja muun perheen turvallisuuden takaamiseksi on älykästä hankkia lajittelurasioita valmiiksi varastoon. Pienien asioiden lajittelu pieniin lokerikkoihin on mielekkäämpää kuin esimerkiksi pyykkien lajittelu. Huom! Lajitteluominaisuus saattaa olla periytyvää: Muikkusella on meneillään Lego-ukkojen osien lajitteluprojekti. 

- Pintakäsittelytuotteita.
Pintakäsittelytuotteita kannattaa varata vaatehuone pullolleen. Ideaa käyttökohteeksi ei tarvi olla. Kunhan on tarvikkeita, JOS idea sattuu tulemaan. Ideoilla on taipumus tulla silloin, kun tuotteita myyvät putiikit ovat kiinni.

Karkkia.
- Erityisesti karkkilakkoa tai huomenna alkavaa laihdutuskuuria harkitsevan turvallisuustuote. Karkkien popsiminen vaikuttaa normaalimmalta kuin paniikinomainen siirapin imeminen suoraan pullosta, fariinisokerin rouskuttelu tai sokerihuurrettujen murojen nuoleskelu. Mutakakkutaikina poistaa tehokkaasti makeannälän, mutta taikinalla on ikävä ominaisuus jäädä roiskeina pitkin naamaa. Jopa kauppareissun ajaksi. Oboy-kaakaojauhe henkeen vedettynä aiheuttaa ikävän yskänkohtauksen.


21 kommenttia:

 1. Huomaan olevani suht hyvin varustautunut :)
  -lokerikoista huutava pula (samoin ruuveista, muttereista, nauloista, nuppineuloista...)
  - puuöljyä löytyy, maalit pitääkin muistaa tuoda kellariin...
  - suu täynnä lakupiippua parastaikaa...nammm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pintakäsittelytuotevarastosta mä en ollut hetkeäkään huolissani. Päinvastoin, hieman jopa kade. :D

   Poista
 2. Kyllä vaan,kaakaojauheen aiheuttamista yskänkohtauksista olen minäkin kärsinyt,samoin kuin blogien lukemisen aiheuttamista naurukohtauksiin tukehtumisen tunteista,on tää vaan niin jänskää:D
  Lajitteluominaisuus todellakin periytyy,vaikkei mun kuvista aina niin vois päätelläkään olen kuitenkin kätsä emäntä mitä lajittelurasiointiin/asiointiin tulee ja niin on muuten tyttökin,tosin paljon tarkempi kuin minä,hän esim."rakastaa" kynsilakkoja ja ne on viivasuorassa rivissä,eikä siinä todellakaan vielä kaikki,värijärjestyksessä vaaleimmasta tummimpaan tai voihan se olla päinvastoinkin,näähän niin riippuu siitä mistä suunnasta katselee;)
  Mukavia rasiointeja viikonloppuun,turvallisia sellasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivie Ihanainen,tulin tänne vastaamaan kun en "kehtaa" omaan laittaa kun pari edellistä postausta on kommentoimatta,omatunto kolkuttaa sen takia,kyllähän sä tiedät,tänään on tarkoitus päästä ns.ajan tasalle;) Mä olen maalannut kylppärissä jossa ongelmana on juurikin mainitsemasi PAITSI että mä teen isoista jätesäkeistä sellasen "kaukalon"jonka sisällä suhuttelen,ei poista lemua mutta siivous vähenee huomattavasti,samalla lailla olen maalannut partsillakin,SAATTAS toimia pihallakin,ainakin VÄHENTÄIS öttiäismäärää,sun tarttee testata joskus:D

   Poista
  2. Nii emmää ite siellä kaukalossa oo,se maalattava jutska vain;)

   Poista
  3. Ihana tyttö! Juuri näin! Olisi suorastaan haaskausta pitää lakkoja miten sattuu.

   Musta tuntuu, et vaikka kuinka suojaisin, niin aina sitä maalia on missä sattuu. Reenin puutetta vissiin.

   Kauhee vimma ois maalata jotain, mut jotenkin oon ihan perätilassa, enkä keksi, mitä tuhoaisin.

   Poista
 3. Kävin tyrkkäämässä ruksin kohtaan tykkään ;P
  Ja kyllä - kaakaojauheeseen voi tukehtua ja se nyt tuppaa värjäämään ikeniä myöten koko suun. Maidollahan se tietty lähtee :D *emmää mitään ole ottanu* totesi tää yks ilta yskänpuuskien keskellä ikenet ruskeena..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahaaa! Siinä on sekin ikävä puoli, että yskään saattaa yhdistyä voimallinen aivastus, joka pölläyttää purkin sisällön pitkin maita ja mantuja. :D

   Poista
  2. Onneks NOIN ei käynyt Minnalle... ☺

   Poista
 4. ...ja noillahan pärjää jo pitkälle...:D

  VastaaPoista
 5. Karkkia-kohta osui ja upposi. Naurun kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskin muuten pelata pojan kanssa laivanupotusta. Mä oon vallan unohtanut sen, vaikka repliikkejä pelistä käytänkin. Hyvä, hyvä!

   Poista
 6. Muistu mieleen se aika, kun sekoitin makean nälässä kaurahiutaleita, siirappia ja rusinoita sekaisin ja nassuun vaan... Nyt puistattaa pelkkä ajatus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yäh... mä sekotin muksuna aina kaurahiutaleita, voita ja sokeria. Siis jos en tehny kaakaosta sellaista paksua mössöä.

   Poista
 7. Lajittelurasioita, ja purkkeja purnukoita kippoja kappoja, löytyy.
  Pintakäsittelytuotteita löytyy.
  Karkkia löytyy, paljon. Liian paljon. Toisaalta hyvä niin, kaakaojauhetta nimittäin ei löydy. Syyllinen en ole minä vaan talon nuoremmat naiset.

  Homma hanskassa, mahtava viikonloppu edessä ;)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, teillä on turvallista! Hyvin hoidettu! Rauhallisin mielin viikonloppuun. :)

   Poista
 8. sinä sen sanoit. kodin turvallisuustuote. karkki. ei ole muuta lisättävää kuin että se on number ONE. se KARKKI. ;)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...