maanantai 3. syyskuuta 2012

Asiaton


Hah. Tuleva joulu on pelastettu. Purkillinen suolasientä ja läjittäin kanttarellia alkukeittoa varten.

Kaamea lentsukaan ei estänyt kätkäläistä, kun se kuuli rouskun huudon. Buranaa ja Duactia naamaan. Metsässä voi rauhassa vetää Mietaan lailla räkä poskella. Se on, kuulkaa, nättiä se.

Mitään asiaahan mulla ei ollut, mutta koska edellisessä postauksessa uhosin kaikista tavoista, niin toivotan tervetulleeksi punatukan ja Hullut teekutsut. Toivotan myös pepitan, Inkan ja Mansardin, Villisillin ja Maiun, Päivin ja kaikki muutkin. Samalla kiitän nöyrimmin post-it-lapusta, jonka sain maailmasta ihanimmasta Voikukkapellosta. Lähetän sen heti eteenpäin Taloon maalle. Pus!

Hah. Mää oon niin nopee. Ja kohtelias. Ja huono lukemaan tunnustukseen liittyviä ohjeita.


Sitä mää vaan taas mietin, että mistä yskä aina tietää, että on yö. Ja sitä, että miten nuo ukot ilmaantuvat jatkuvasti keskelle kulkuväylää. Pah.

4 kommenttia:

 1. tekee muuten hienon fiiliksen kun oikeen tarmolla tallaa tollasen päälle!

  VastaaPoista
 2. Koitahan parannella itteäs, niin pääset kunnolla sieneen, sillä nyt niitä on:)

  VastaaPoista
 3. Mun on luotettava sukulaisten anteliaisuuteen suolasienien suhteen,en tunnista suolattavia sieniä huonostikaan,täällä saattas olla akka pötköllään kun itsesuolaamiaan sieniä alkais syödä:)Kantsut,suppikset,tortsarit,karvarousku,lampaankääpä ja vaalea orakas,siinä tän martan sienituntemus,karvarouskuahan kai(?) voi suolata mutta jos niitä näkee yhden kesässä/syksyssä niin eipä siinä paljoo suolapurkkeja esille kannata kaivella...
  Kanttarelleja on kyllä pakkasessa kiitettävä määrä joten kätsäks emännäks pääsee itsensä kuitenkin onneks tuntemaan;)
  Toivottavasti yskäs astuu yöllä legoukkelin päälle ja päättää häippästä!

  VastaaPoista
 4. mä en oo jaksanu lähtee tän pikuapulaisen kanssa sieneen. kadehdin vaan kaikkia jotka saa aikaseksi. Toisaalta, mä kerään aina just ne väärät sienet kumminkin, yhä, vaikka entisessä opinajhossamme ikaalisissa kävin sienestys-kurssin. en kyllä tiedä miten se liittyi niihin kaupallisiin opintoihin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...