keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Lattiat kukkii ja pari muuta valittua sanaa


Oi, olen niin etevä ja ehtivä, sain taas yhden ihanaisen maton valmiiksi, kotini hohtaa puhtauttaan, lapsi leikkii sievästi ja liiteten onnesta... 

Joo ei.

Tekisi mieli kirjoittaa eräästä hyvin virallisesta kirjeestä, joka sai veret kiehumaan ja ärräpäät ilmoille. Tekisi mieli kirjoittaa, että entinen työnantajani on harvinaisen paska lafka. Kirjoitan kuitenkin vain, että takalaittomia (= räikeästi laiton minun oikeuskäsityksen mukaan) en minäkään ihan purematta niele.

Tekisi mieli lohturuokaa, mutta ei semmoisiakaan saa enää syödä, kun kerran pitää tulla niin pirun laihaksi, kauniiksi ja menestyväksi. (Ja koska eilen söin ihan pikkuiset rivit suklaata ja kaksi melko pientä jättiläislaskiaispullaa.) Tänään tuli myös yksi kiitos-kiinnostuksesta-bla-bla-bla -sähköposti. Ja tuo yksi himputin mollukkakin tuolla taivaalla sekoittaa kaiken.

5 kommenttia:

 1. No johan nyt on monenmoista =( Kukapa sitä muu sun puolia pitäis jos et sinä itte ..se on nähty niin monta kertaa tässä maailmassa, jaksuja taistoon jos sellainen on edessä <3

  Kivoja kukkia teillä ;)

  VastaaPoista
 2. Matto on silti hieno!:P Yllättävän paljon tykkään tuon värisenäkin!

  VastaaPoista
 3. makeeta kukintaa ♥ tykkään kovasti :)
  takalaittomist osaa muuta sanoa kuin paska nakki tjn...suklaan päälle ymmärrän kovastikin ♥♥ ja sitä sais olla täällä, ja jätskiä!!'
  kalasoppa kyllästyttää, eikä muuta pysty nielemään :/

  VastaaPoista
 4. Se on vielä parempi kuin etukäteen ajattelin: IHANA! Väri on täydellinen siihen harmaalle lattialle, ah ja voih. :D

  Ne viralliset kirjeet on aina saivartelua, valitettavan usein niiden lakitekstien alle jää kakkoseksi, ellei satu syntymään puolikierona lakimiehenä. Jostain löytyy aina joku porsaan mentävä kolo, jota käytetään verukkeena ja se on "ihan lain mukaista". Väliäkö sillä vaikka lain henki ja tarkoitus eivät toteudu... Maalaisjärjellä ja oikeudenmukaisuudella voi pyyhkiä sanonko minkä.
  Ja se on just se mikä sapettaa. Eikö?

  VastaaPoista
 5. aNNa: Juu, "taistelen" (piruuttanikin), luultavammin muutaman seuraavan vuoden. Hidas prosessi, katsotaan mitä tulee.

  Leena: Se on malli, lähinnä nuo reunat, mitkä ainakin minua viehättävät!

  Pepi: Tykkään minäkin tällaisesta kukinnasta. Kukapa olisi uskonut, että minä saan tuollaisia aikaiseksi... voittajafiilis!

  Minna: Nimenomaan. Keltä tahansa kysyy, on "oikeudenmukainen" päätös on minulle suosiollinen. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että jossain kohtaa tulee se joku kummallinen pykälä tai momentti, joka haistattaa pitkät oikeudenmukaisuudelle. Prkl. Pelkästä ajatuksesta nousee pulssi yli sadan.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...