torstai 3. helmikuuta 2011

Korvatulehduskierre


Korvatulehduskierteen pyörityksessä olen kahlannut läpi ehkäisykeinoja välikorvantulehduksiin. Tässä mielestäni oivallisin: "On esitetty, että pulloruokinta on paras suorittaa pystyasennossa, sillä makuuasennossa syömisen katsotaan olevan riskitekijä korvatulehduksen kehittymiselle."

Nyt lupaan siis olla syömättä samalla kun luen tai tuijotan passivoituneena Livin päiväsarjoja (makuuasennossa) ja vastaisuudessa juopottelen ainoastaan pystybaareissa.

Luojan (tai jonkun muun vastaavan) kiitos Muikkusella on terveemmät korvat kuin äidillään, vaikka kuulokontrolliin poloinen joutuukin. Olen huolissani ja sysään ajatuksen taka-alalle.

8 kommenttia:

 1. Luojaa en lähtis kiittelemään... mutta kaikki saa kiitellä ketä tai mitä haluaa :D Höh korvatulehdukselle ..nyt vaan sit asentohoitoa jos sen on kerran kerrottu helppaavan. Kyllähän tuo ainakin näin melkein valmiin sairaanhoitajan korvaan oikein loistavalta parannuskonstilta kuulostaa.

  VastaaPoista
 2. :DDDD
  kone tänään tökkiny niin pahasti, että alkoi jo koneen ja jakkaran välilläkin tökkiä...pelastit just tän illan!!!!

  (sorry, en mä sun korvatulehdukselle kuitenkaan naura -vissiin...)

  VastaaPoista
 3. Meillä loppui taaperon korvatulehduskierre luontaistuotteilla. ;)

  VastaaPoista
 4. K oli kanssa kuulokontrollissa. Vasemman korvan kuulossa on vissiin jotain poikkeavuutta, mutta eipä se elämään vaikuta. Aiemmissa kuulokokeissa K oli näppärä poika ja sano aina piippauksen kohdalla, että "En kuullut, khihii...". :D

  Älä stressaa.

  VastaaPoista
 5. aNNa: Ehkä mielummin asentohoito kuin valkosipuleiden tunkeminen?

  Pepi: Joo, on siinäkin. Nauraa toiselle. ;DD

  Pieni Lintu: Vaikka tämä on aika huvittavaa sairastaa näitä lastentauteja, niin mielenkiinto heräsi. Mitä tuotteita?

  Tinuhe: Muikkunen ei ole saanut yhtään normaalia tulosta. No, kahtellaan. Pari päivää on ollu mielenkiintoista, kun äiti ja poika keskustelevat. Täh? Täh? Täh?

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sinulle tunnustus ;)

  VastaaPoista
 7. Pystyruokintaa korvatulehdukseen! Hyvä tietää tämäkin : )
  Sellainen on jostain kuulunut korvaan, että xylitol-purkkakin auttaisi ehkäisemään korvatulehduskierrettä. Omakohtaista kokemusta minulla ei tästä ole...

  VastaaPoista
 8. Anne: Oh, vai semmoinenkin! Ongelmalliseksi mulle tekee sen, et maha ei kestä makeutusaineita. Samanlainen reaktio kuin lasillisesta maitoa... ;D

  70-luvun lopulla syytettiin lisääntyneistä korvatulehduksista maustettuja jugurtteja. Tiedä näistä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...