sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Keittiöstä(Koti 3:lle pohti sisustuslaastien käyttöä kodinhoitohuoneessa ja saunassa, lupasin laittaa kuvia keittiöstämme. Sisustuslaasti + khh / koristelaasti + k... no melkein sama asia... monta samaa kirjainta ainakin.)

Seinissä on koristelaastia (~ karkeaa laastia) huiskin haiskin ja päällä muutama kerros Tikkurilan Lujaa (kestävä, pyyhittävä). Ajattelin jo laastia räiskiessämme, että seinä tulee olemaan helvetillinen puhtaanapidettävä, mutta halusin silti toteuttaa ideani. Tuossa se on nyt nököttänyt 6 vuotta ja tykkään edelleen. Pystyy pyyhkimään roiskeet, tosin sifonetti on riekaleina kunnon pyyhkeilyn jälkeen. Välitilan alaosassa on laattarivi ja alumiinilista. Keittiön ja ruokailutilan remppa maksoi koneineen vajaa pari tonnia. Pieniä muutoksia olen pohdiskellut viimeiset pari vuotta, mutta mihkäs tässä kiire on, valmiissa maailmassa... 

Keittiö oli asunnon ostohetkellä umpikeittiö upeine tammikaapistoineen.

3 kommenttia:

 1. Upea rappaus (voikohan noin sanoa, vai pitäisikö se olla koristelaasti?!:D)

  Harmi etten ostanut niitä leimasimia, kun niitä Lidlissä oli!

  .Paula

  VastaaPoista
 2. Kiitos kuvista, kivan näköinen keittiö teillä! Aika kohtuu hintaisesti olette muuten tuon rempan toteuttaneet. Nyt uutta keittiötä suunnitellessani tuntuu siltä että kustannus menee väkisellä noin 6000 tuhanteen.

  Tuo laastitoteutus on kiva! Itse ajattelin myös aitoa käsityön jälkeä omaan kotoon : )

  VastaaPoista
 3. Tuli tässä mieleen, että koneisiin ei tuolloin kuulunut astianpesukone, se on uusittu myöhemmin. Vanhasta keittiöstä jäi myös tiskiallas ja hana.

  Katselin itse tuota kokonaiskuvaa uudella silmällä ja jotenkin järkytyin tuosta sälän määrästä...

  Seinästä en kyllä luovu, mutta pitäisiköhän sitä nyt tarttua toimeen ja suorittaa pienimuotoinen kasvojenkohotus. Hmm.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...