tiistai 8. kesäkuuta 2010

Kakkaohje


Nyt se sitten ostettiin. Luksusta! Raaskiikohan siihen ees kakkia, onneksi tuli kakkaohje mukana. Tietää sitten olla laskematta housuja ja pitää kakkihattua. Aika pätevänoloinen vehje tosin. Tulee multaakin. Mutta voinko tosiaan istutella pelekuita omaan kakkaani? Jotenkin ... hmmm ...epäilyttää.

Puutarha villiintyy, puutarhurit samaa tahtia. Yksi leikkuri leikkasi kiinni, yksi tarhuri leikkasi akileijan (kuulemma ns. alasleikkaus...), yksi reissu Acutaan. Onhan sentään vasta kesäkuun alku.

3 kommenttia:

 1. Meillä on sama kakka-juttu meneillään, mutta vasta suunnittelun asteella. En usko, että toi sopii meille kun siinä pitää istua lippis päässä. :D
  Miten niin acutaan, häh?

  VastaaPoista
 2. Kärmespuremaepäily pikkumiehellä, lääkäri pilaili kobraksi. Taisi sittenkin olla ampiainen tai joku muu kökkiäinen. Huojentava turha-reissu. Tuli kuitenkin sellainen olo, et josko sitä on ylihysteerisen suojeleva mäkä-mäkä-mamma.

  Aattelin, jos laittas sit pöntön viereen lippahatun. Voi lainata, jos ei satu itellä oleen. Isäntä koeistui tuon noja-asennon, se toimi kyl moitteettomasti.

  VastaaPoista
 3. Moi! Piipahdit blogissani jokin aika sitten kysymässä meidän saunasta. Vastaus löytyy samaisesta postauksesta ;)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...