tiistai 10. tammikuuta 2017

Meillä on kaikkea

Remonttipäivä 58. Laihdutuspäivä 3.


Meillä on reikiä eteisen seinässä. Meillä on kylpyhuoneessa reikien kohdilla juttuja. 


 Meillä on myös punaisia juttuja. Meillä on sininen juttu tummanharmaalla pohjalla.


 Meillä on led ja meillä on valo.


Meillä on johtokeskus.


Meillä ei ole enää Tapparaa. Meillä on Ilves.

4 kommenttia:

 1. Teitä kusetetaan.
  Tuollaisen remontin teko ei kestä kolmea viikkoa pidempään. Ei edes minunlaisen eläkeläispapan tekemänä. Paitsi kun tekijät huomaavat tekijät täysin uunoiksi niin silloin alkaa vedätys. Keksitään "muka vikoja", mutkia matkaan ja remppa senkun paisuu, turhaan.

  Toivottavasti teillä on kiinteä hinta rempalle ja sopimus paperilla.
  Teidän tulee viellä tietää, että rakenteet, putket ja veden eristykset maksaa taloyhtiö, ette te yksin.

  Jos niiden maksamista vaaditaan teiltä, menee ne isännöitsijän taskuun. Piste. :)

  Näin toimien kaikki saavat enempi rahaa, paitsi te.

  Täytyy kiroilla, tarjota kahvia ja pullaa ja taas kiroilla, kovaa ja korkealta. Se auttaa.

  VastaaPoista
 2. Toivon mukaan ei paljon kuitenkaan. Kuseteta siis.

  Remonttiajaksi oli arvioitu 3-4 viikkoa, josta neljäs viikko tarkoittaa lasiseinän toimitusaikaa. Sitä kun ei voi tilata ennen kuin on tarkat mitat. Tuo aika olisi mennyt, jos rakenteet olisivat olleet kunnossa. Myös siitä keskusteltiin urakkapalaverissa. Se, miksi remontti on kestänyt näin kauan johtuu siitä, että laatta oli lutimärkä. Urakoitsija ehdotti piikkaamista ja uuden valamista, johon isännöitsijä ei suostunut. Piti kuivata. Taisi olla hyvät joulukonjakit kuivausfirmalta. Kuivauksen jälkeen ei ollut kuivaa, joten loppu piikattiin. Isännöitsijä väittää edelleen kivenkovaa, että kosteus on maaperästä, ja tulee styroxin ja muovin läpi. Urakoitsija ja kuivausurakoitsija ovat eri mieltä. Tuossa kuivaushommassa sitä on kuitenkin puun ja kuoren välissä, kun päättävä elin on se tekninen isännöitsijä.

  Tämän viikon maanantaina alkoivat työt vasta todenteolla. Meillä on kirjallinen sopimus ja kiinteä hinta. Taloyhtiö maksaa putket sulkuihin asti, vedeneristyksen, höyrysulut ja kaivon uusimisen. Me tosin maksamme inasen tuosta taloyhtiön osuudesta, koska haluamme muun muassa, että rakenteeseen käytetään wedi-levyä. Sitä ei isännöitsijä suvainnut.

  Urakoisija on ainakin toistaiseksi osoittautunut lähes erinomaiseksi. Työt tehdään, paikat siivotaan ja kaikki ovat paikalla silloin kun pitää. Mulla on melko kova luotto siihen, että urakoitsija ei tässä ole se, jolle pitää kiroilla.

  Toivotaan, että lopputulos on kaiken tämän väärtti.

  Kiitos kommentista, vähän nuo mainitsemasi asiat antoivat luottoa siihen, että olemme toimineet ihan oikein. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimpas ollu kiukkusella päällä. :DDD

   Mutta kun on muutaman kusetuksen nähnyt missä oli sikamaisesti huijattu, niin ajattelin että ehkä teitäkin, mutta kaikista tärkeimmän olette tehnyt oikein, eli kirjallinen sopimus ja urakkahinta.
   Loistavaa te!

   Poista
 3. Luin pitkästä aikaa pitkään ja hartaasti kaikki, mitä on jäänyt väliin. Olet niin hyvä sanailija, ettei edes kannata kateellinen olla. Terkkuja teille ja tsemppiä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...