sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Rentoutumassa

- Hei, mennäänpä kylpylään rentoutumaan *), niinku ex tempore!
- Joo-o... Mulla menee ihan pikku hetki, täytyy vaan pakata kamat **).

*) Rentoutua

Pulikoida villinä 8- ja 9-vuotiaan pojan kanssa. Pojat kuvittelevat olevansa vähintään phelpsejä. (Eivät ole.)  

**) Pakata kamat
 
Missä epilaattori? Pah, akku loppu, pakko vetää piuhalla. Säärikarvat. Oho, talvi on kasvattanut varvaskarvatkin. Ai. Kainalokarvathan saa nopsaan epilaattorilla, ettei tarvi höyläillä. AI HELVETTI! Että nappas palan kainaloakin. Sattuu, niin että oksettaa. Jos vähän lakkaa kalpeisiin varpaisiin. Hätäiseen tuosta kai kulmakarvatkin värjää, että on edes vähän silmiä päässä. Jaa mutta, täytyy nyppiä ylimääräiset kulmista. Uikkarit? Kokopuku, kun tulee laskettua mäkeä. Oho, onpa pinkeä. Selästäkin. Ei jumankaut, bikinirajat. Oijoi, onpa pari mojovaa mustelmaa reidessä (työpöydän kulma) ja sääressä (polkupyörän poljin). Koskakohan rasvasin koivet viimeksi. Miksen laittanut hoitoainetta eilen? Hemmetti, että on takussa. Missä kaikki hiuslenksutkin.

 Kuvituskuva, kuvan kalat eivät liity tapaukseen.

2 kommenttia:

 1. Aijaijai, reps reps. No oliko kivaa, vai siis vieläkin matkalla. Kiva varmasti niiden punottavien karvatuppien kanssa. Kloorivesi hoitaa. Talvi on karvan parasta rehotusaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään, muutaman tunnin keikka. Oli muuten jännä fiilis niin kloorissa kuin tuoksusaunassa. Pisteleväinen, etten sanos. Ja punotti. Kovasti.

   Jotenkin ne aina rehottaa väärään aikaan. Ihme touhua.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...