maanantai 2. joulukuuta 2013

Valoa ihmiselle, joka pimeydessä pukeutuu


Siinä oli tahmea ristalli poikineen. Sille tuli hintaa pari kymppiä. Se tarttui mukaan aivan väkisin Fidan puolihintapäiviltä. Harakka, mikä harakka. Siinä oli ylimääräisiä härpättimiä ja liian pitkä kettinki. Se oli jotenkin liian kaikkea. Mattamustaa suhua myrskytuulessa ja kylpyhuoneessa (en osaa päättää, kumpi oli paskempi idea), rautasahaa ja Fairya. Neljä hyvävaloista energiansäästölamppua. Lumen-arvoista en tiedä, mutta nyt eteisessä näkee. Näkee sukkien värin. Näkee käsveskan sisällön. Näkee vaikka nyppiä kulmakarvat. Diy kirkasvalolamppu. Kuvat antavat ymmärtää aivan toisin. Se ei ole valaisimen vika, vaan valon kuvaajan.

Heitin vesilintua halogenilamppuja urakalla poksauttelevalla valaisimella. Tai olisin heittänyt, jollei olisi niin ällökylmäyäktalvi, että joutsenetkin jäätyy kiinni. Valoistaan.

Miehen työreissu Kuusamoon peruuntui. En pysty sanomaan Kuusamoa ilman sitä tiettyä nuottia. Kuu-samo. 

Enää 19 vuorokautta siihen, että päivä pitenee.

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kans. Vähän ryhtiä ja miehekkyyttä, niin ei bling-bling ihan hyppää silmille.

   Poista
 2. Nyt tarvii tehdä kampa! Valokampa!!

  Ja siitä puhuakseni mistä puute, tuo sun valosi on LOISTAVA!
  Vaikka se kylppärissä maalaaminen on ihan älyvapaata touhua, olisit vaikka kysynyt...no, on mulla kokemusta siitä tuulessakin maalamisessa, ei siinäkään järjen häivää.
  Mutta joskus on vaan se tilanne, että valmista heti eilen :D

  Mutta että sää ristallitkin irrotit....vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne päivät kerkeis varmaan kulua ennen ku saan aikaiseksi kamman. Onnetonta saamattomuutta. :D

   Kylppärissä se maalipöly laskeutuu ihan jokaiselle pinnalle. Onneksi lähtee pesemällä pois, mutta kyllähän se nyppii. Tuulessa kaikki vaan katoaa. Jännää hommaa. Mutta ei tässä kerkee parempia säitä odotteleen, jos jotain joskus jaksaa näprätä.

   Ristallien kanssa nysväämisessä menikin aikansa. Olisin laittanut valaisimen tuohon köökkiin, mutta Mies meinasi, että paistorasvat tarttuis mukavasti. Ällöttävää järkeilyä.

   Poista
 3. Hiano lamppu, empä uskoisi kristallihärpäkeestä tykkääväni mutta tästä tykkään. Sitä valoisaa päivää odotella. Kadehdin kirkkauttasi. Meidän eteinen on pimiö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli meidänkin. Halogenivaloista aina joku oli pimeänä. Siihenkin vaan tottui. Vaan kylläpä nyt on mukavaa! :)

   Poista
 4. Onpas kyllä nerokas tuunasu! En olis ite älynny tollasta kultasta kristallihärpäkettä kirppiksellä toljottaessani, että siitä saa NOIN hienon! Kelpais mullekkin! Kyllä joillain vaan on silmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tosta nerokkuudesta tiiä. Fidan puolihintapäivät saavat villiintymään ja ostamaan kaikkea kummallista. Hyvin hissukseen olisin ollut, jos lopputulos olisi ollut vähemmän viehättävä. ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mieskin sanoi, että se on hemmetin hyvä. Kyllä siihen on uskottava. Hyvä on. :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...