maanantai 12. joulukuuta 2011

ME ~ 12. luukku

12. luukku
PETTERIN PA**EMPI JOULU
~ villa tölli ~
Ai kamala. Petterin sarvet päätyivät maalattuina seinälle ja Petterin nenä pussiin. Petterillä ei mene hyvin. Petteri parka. Tästä ei sitten puhuta lapsille.


Sarvet on pohjamaalattu spraylla ja päällemaalattu kalkkimaalimaisella Lidlin seinämaalilla. Mies oli ymmärtäväinen, kunnes hänelle selvisi, että sarvet ovat tulossa seinälle. Siis oikeasti. Siis pysyvästi. Kuvitteli, että minä olen joku valeaskartelija ja Petterillä lumesarvet.


Törmäsin poronneniin surffaillessani Ameriikassa. Aivan mielettömän upea idea! Matkija-apina iski heti!

Tavisporojen nenät ovat Karkkikadun Maissipalloja, mutta punaisia pyöreitä namuja ei tunnu olevan missään. Ei irtokarkkihyllyillä, ei pusseissa, ei videovuokraamoissa. Nenävalmistajan olikin otettava järeämmät aseet käyttöön ja tartuttava elintarvikeväriin. Parrotsin mansikkakarkit saivat ylleen useamman kerroksen naaraspuolista kokenillikirvaa (E120). Nam. Tavikset ja yksi Petteri pussiin, etiketti päälle. Avot.

Mitähän Minna on sarviensa kanssa touhunnut? Käy kurkkaamassa!

18 kommenttia:

 1. OiOiOi,,,, mulle mulle!
  Kultaisetkin olis voinu olla makeet.... Mulle on tulossa kans, uuden takan päälle :) Mies kävi oikein itse sellaisen hankkimassa tuolla saarivaltiossa, kerroin mennessä, että kotiin ei ole tulemista ilman 15-piikkistä :D

  VastaaPoista
 2. Miehet ne ei vaan aina tajuu,ei siitä mihinkään pääse,on ne silti "ihan kivoja" olemassa;)Sarvet on hienot,poronnenätkin mainioita vaan tuo seinä suorastaan kateutta aiheuttava,ihan issekö oot vedelly,jos oot niin millä ja oliko kamalan vaikiaa?

  VastaaPoista
 3. Noita sarvia laukkoo elävinä näillä nurkilla ihan riesaksi asti välillä. Saisi pitää pukki tiukemmin petteritokkansa kasassa. Ne kun eivät piittaa punaisista liikennevaloista tai jalankulku kielletty -merkeistä. Pomppivat missä lystäävät, emmekä asu edes Lapissa. Jos laittaisin sarvet seinälle, joutuisin hankkimaan sellaisen lasten pyörän töötin, jolla aamulla ensimmäisenä tuuttaisin sarvipäälle ihan kaiken varalta, että tajuaisi mennä edestä pois, kun suunnistan kahvipannulle. Enhän unissani muistaisi, että tyyppi oli jo lahdattu ja riiputettu ja syöty käristyksenä alas.

  Tuo kopsittu idea on ihan hauska. Tuo ohjekortti on hyvä olla mukana, ettei kukaan vaan luule poron papanoiksi...

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Komeet on sarvet ! täällä kun niihin törmäilee niin aattelee et itsekin vois tolla tavalla miehen toiveen toteuttaa ja laittaa vajan perukoille piilotetut sarvet esille...mut ehottomasti valkosella ehostettuna ;)
  Ihana idea noi poron nenät !

  VastaaPoista
 5. Tunnetusti miehet mistään mitään ymmärrä. Hetken päästä ne kuvittelee, että se oli niiden idea laittaa ne seinään...

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Nenät on kyllä ihan parhaat, katokin, että meille tulee yksi pussillinen neniä jouluksi. Voin laittaa ne Heikki Hirven sarviin roikkumaan.

  Noin sun sarvet on luotu tohon seinälle. Sikahienot. Tai porohienot siis. :D

  VastaaPoista
 7. Niin, eiväthän nuo miehet kaikkea ymmärää...☺

  VastaaPoista
 8. Hienon rouhea seinäpinta - sarvet sopii siihen kuin sarvet päähän!
  Nenupussit, oijoi :) Hauskoja.

  VastaaPoista
 9. Komeet sarvet ja kiva pussukka, täytyykin apinoida :))

  VastaaPoista
 10. Mun nenä muuttui (tai siis koko naama vissiin ) vihreeksi ihan kateudesta....mulle sopis hyvin punainen nenä nyt, eiks sopiskin :/

  VastaaPoista
 11. Nää teidän kalenterijutskat on ihan mahtavia! En vaan ole ehtinyt vielä kehumaan ja kommentoimaan, mutta joitakin on pakko ehtiä toteuttamaan ;) Ainakin nuo huuhdeltavat kukat.

  VastaaPoista
 12. Vau! Toinen toistaan upeampia sarvia teillä upeilla naisilla:)
  Ja nuo poronnenät, tahtoo kans.

  VastaaPoista
 13. aivan mahtavia ideoita taas teillä molemmilla ollut. Tuon poronnenuidean kyllä nappaan matkaan :)

  VastaaPoista
 14. Nipsu: Kullitetut... öh. Ajatus vaatii hieman totuttelua.

  Kirsi: Keittiöstä on postaus osoitteessa http://villatolli.blogspot.com/2011/02/keittiosta.html. Osittain itse, osittain kaverin isän käsialaa. Periaatteena oli, että kaverin isä tasoitti seinät ja kun sai homman valmiiksi, niin tehtiin uudestaan, mutta helvetin paljon huonommin. Ei se ylitsepääsemättömän vaikeaa ole. ;D

  Valua: Totta turiset, on ne kivammat tuolla seinällä, vaarattomina. Jos pussukan saaja tosissaan luulee, että annan paskaa käteen, niin olisiko se sen arvoista? Muahahaaa... Ei vaan. Ajattelin laittaa kyllä sisällöstä maininnan, mutta lähinnä mahdollisten allergioiden takia.

  Riitta: Nämäkin on Töllin ulkorakennuksen perimmäisestä nurkasta. Minnan idea, meni muutama kuukausi sulatellessa. :D

  Katja: Ilmoittelen, kun muutos on tapahtunut! :D

  Minna: Ei sitä tiedä, mitä pukki tuo. ;)

  Irmastiina: Näinpä.

  Tiina: Nenät ovat naurattaneet mua jo monta päivää. Kiva kuulla, etten ole ainoa. :D

  Jasmiina: Oikein! Apinointi kunniaan!

  Pepi: Äläs ny hulluja puhu.

  RuusuLiisa: Voi vitsi, kiitos! Hih.

  elämäni matkat: Kiitos, kiitos! :)

  Peppi: Nenät on kyllä kiva, pieni mutta ajateltu muistaminen. Mä oon ihan tohkeissani niiden kanssa!

  VastaaPoista
 15. Kai nyt kuitenkin tajusit, että enhän minä todellakaan niitä todellisia ulostepapanoita tarkoittanut. :D Tarkoitin sitä, että jos pallerot jotenkin liittyvät poroihin, niin kortin mukaan ne esittävät poron nenänpäitä, eli kortin perusteella ei voi millään ilveelläkään kuvitella, että ne esittäisivät poron papanoita. En siis todellakaan tarkoittanut konkreettista sontaa. Lähinnä tuli ne kaupan makeispussit mieleen, että on kaikenlaisia Rotanrykäisyjä ja korvavaikkuja myynnissä. Eli siis tämä lahjaideasi ei mene tähän sarjaan. Kyllä tuo pussukka on niin mainio idea ja varmasti hauskuuttaa saajaansa. Miten ihmeessä ilmaisinkin itseäni niin huonosti. Ensi kerralla paremmin sitten. Hyvää yötä!:)

  VastaaPoista
 16. Valua: Eikäku tajusin, tajusin. :D

  Mut lähti vähän lapasesta... siis mä perun kans edellisen kommenttini. En kai minä nyt kakkaa kellekään...? :D

  VastaaPoista
 17. Olipas äärimmäisen hauska idea nenistä. =)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...