lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kaikenlaista


Kyllä on olevinaan kiirettä. Kaikenlaista. Vesi-ilmapallosotaa ja sellaista. Ei malta koneellekaan istua. Kuinkahan sitä työelämään enää soveltuisi, jos joskus joku tahtoisi palkata. Pelkkä haastattelu ja testitkin imi kaikki mehut.

Nipsulta sain "you are beautiful" -tunnustuksen. Ihan nauratti. Ihan noita sanoja en olisi valinnut katsoessani aamulla peiliin. Vannoin joskus, että menen parturiin vasta, kun olen 65. Ajattelin kiloja, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että ikävuodet tulee aiemmin eteen. Kiitos ny kumminkin, et tiedäkään, kuinka hiveli mieltä! :)


Muutama vanha reissukuva Italiasta. Tunnustuksen laitan eteenpäin Minnalle Taloon maalle. Soot vaan niin tosi beautiful, kiitos taas suurensuuresta tuesta alkuviikon haasteissa! Muiskis!

4 kommenttia:

 1. Oi vesi-ilmapallosota ja ala-asteen kutkuttavat ihastukset!! Nämä asiat liittyvät mielessäin toisiinsa :D.

  VastaaPoista
 2. tulinpas mä taas hyvälle tuulelle ☺☺☺

  kiitti♥

  VastaaPoista
 3. Tiedätkö, en ole ikinä kertonut blogissani, mutta Italia on mun intohimo, monessa mielessä. Asuinkin siellä puoli vuotta vuonna 2004. Kiva sattuma, että valitsit just niitä kuvia ;D
  Arrivederci!

  VastaaPoista
 4. Jenni: Höh, mulla ei nuo liity toisiinsa. :D

  Pepi: Ai? No ohos. Hienoa! :)

  Nipsu: Italiassa on sitä jotain. Oon käyny Milanossa, Roomassa ja Venetsiassa ja luulenpa, että tulee poikettua vielä useammankin kerran. Lottovoiton myötä sitten se asuminenkin ;D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...