lauantai 17. joulukuuta 2016

Päivä satakuuskytkahdeksanmiljoonaa

Meillä kuivataan.

Tekninen isännöitsijä vaati, että märkä betonilaatta kuivataan. Tekninen isännöitsijä ei suostunut siihen, että märkä betonilaatta poistetaan ja tilalle rakennetaan uusi laatta asianmukaisilla kapillaarikatkoilla. Tekninen isännöitsijä vannoi kuivatusajan olevan viikon tai pari. Tekninen isännöitsijä oli tietoinen, että sellainen kuivatusaika ei tule riittämään, koska kuivausurakoitsija oli niin hänelle ilmoittanut. Tekninen isännöitsijä ei kertonut sitä asukkaalle. Tekninen isännöitsijä ei korvaa lotkauttanut urakoitsijan mielipiteelle aikaavievästä ja toimimattomasta korjaustavasta. Tekninen isännöitsijä ei vastaa puhelimeen. Tekninen isännöitsijä ei ole kiinnostunut siitä, että asukas tulee kaistapäiseksi tässä metelissä. Tekninen isännöitsijä puhuu toista ja tekee toista.

Ja me maksamme teknisen isännöitsijän palkan.

Vituttaa. Niin että vapisen.

Seuraavat mittaukset on 28.12.2016.

Oikeasti.

Ja mitä ilmeisimmin silloin todetaan, että laatta ei ole kuiva.

Jotenkin sitä kuvitteli, että myös tekninen isännöitsijä ymmärtäisi, että jos kustannukset ovat likimain samat, niin lyhyt remonttiaika olisi kaikkien etu. Ja että rakenteen korjaaminen asianmukaiseksi on myös asunto-osakeyhtiön etu. Ja että asukas on varautunut kestämään remontin, mutta asukasta alkaa todenteolla vituttamaan, jos sille puhutaan paskaa.

Eipä mulla muuta. 


4 kommenttia:

 1. Helvetinmoinen kauhutarina tästä kehkeytymässä. Ja mä itkin täällä, kun en osannut valita mielestäni tarpeeksi kivoja laattoja kylppäriin...
  Taloyhtiö on perseestä. Tekninen isännöitsijä vielä perseemmästä. Ei ole missään taas järjen hiventäkään. Koittakaa kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää itken, kun näen valintani... ;D
   Sitten joskus.

   Poista
 2. Auts!
  Onks mitään saumaa hakea korvauksia tuolta äärettömän lahjakkaalta, valehtelevalta tekniseltä isännöitsijältä -tässähän nyt menee selkeesti persiilleen vähän muutakin kuin aikataulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mihkäs sitä valittais...? Ehkä mää vain ylireagoin. Ehkä se mies tietääkin, mitä tekee ja kaikki kääntyy hyväksi. Se on kuitenkin mies, jolle maksetaan siitä, että se tietää. Emmää tiiä. Ei pysty ajatteleen. Epäilen mielummin itseäni.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...