lauantai 30. maaliskuuta 2013

Ihana lastulevy


Puristusvoima nolla. Yritin leikata leipää, mutta veitsen puristaminen tuntui lähes mahdottomalta. Eivät ne tapettikerrokset ihan ajatuksen voimalla lähteneet. Reunoista irronneet paperitapetit oli liimattu tasoitteella takaisin kiinni ennen lasikuitutapetin asentamista. Oikein kiva idea. Lasikuidun ja mahtavan monen maalikerroksen alla ollut tapetti oli aitoa 70-lukua ja haisi vahvasti röökille. Yäh. En voinut kuvitella, että olisin pohjamaalaamattomasta lastulevystä näin onnellinen. Ei siivuakaan lasikuitutapettia! (Ei siivuakaan makuuhuoneessa. Muissa huoneissa kyllä, mutta ei nyt mietitä sitä.)

Seuraavana on vuorossa katon maalaus.

Lopusta lyö tyhjää. Pitäisi valita. Tämä tuli niin kovin äkkiä. Emmää pysty! Kello 05:52 keitin aamukahvit ja aloitin inspiraatiosurffailun. Nyt kaksi tuntia myöhemmin en ole yhtään sen viisaampi.

Taidan mennä makkarin lattialle makaamaan ja huudan Hestiaa. Maalia, tapettia? Tavallista maalia, struktuuria? Sängynpääty, yöpöydät? Tietokonenurkkaus? Mitä? Mitä? Apua.


18 kommenttia:

 1. Ei olis kannattanu... oot reppana ihan piipussa siellä!
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei. Tää on huippua! Mä oon ad/hd-fiiliksessä! :D

   Poista
 2. Hei, lähdetkö mun kans ostoksille rautakauppaan? Mun pitää käydä hakemassa pari juttua. Ja muuten, yhdessä kaupassa oli tapetit vitosen rulla ja niissä oli tosi hienojakin...

  VastaaPoista
 3. Vaihtoehtojen lukematon määrä on tosiaan aika...lukematon:D Huoneen mielikuvitteleminen valmiina on ihanaa mutta mielenmuuttaminen tekee siitä melkoisen haastavaa,siltikin tuo on iik-ihana vaihe;)

  Nyt alko omatkin sormet syyhytä,mitähän sitä keksis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Mielenmuutokset ovat rasittavia. Mikähän siinä onkin? Miksei vain voi tehdä päätöstä ja pysyä siinä. :D

   Sää oot touhunnu koko ajan kaikkee. Mä olen tuntenut kaikkien energiaa kohtaan lievää kateutta ja harmitellut omaa saamattomuuttani. Kyllä se vaan tekee sielulle hyvää, kun tekee edes _jotain_.

   Poista
 4. Mahtavan urakan olet tehnyt, nyt pääset aloittamaan ihan alusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanaa rääkätä roppaa hyvän asian puolesta. Jos vielä menisi jakeluun, että esimerkiksi kuntosalilla huhkiminen on yhtä lailla hyvän asian puolesta, niin hyvä olisi.

   Poista
 5. Selvisit voittajan...makuuhuoneen seinistä...:)

  VastaaPoista
 6. No heihou!! Siellähän näyttää hyvältä :) kateeksi ei käy pähkintävaihe mutta mielenkiinnolla odotan lopputulemaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, melkein voiton puolella.

   Jos nämä postaukset yhtäkkiä häipyvät, niin lopputulema on ollut karmea. Poistan postaukset, en ota koskaan yhtään valokuvaa makkarista ja kuvittelen, että mitään ei tapahtunutkaan. Tirsk :)

   Poista
 7. Onnittelut! Taidat olla ensimmäinen tietämäni henkilö, joka on selättänyt lasikuitutapetin irroittamalla :) Suunnitteluvaihe on ihanaa, kaikki mahdollisuudet auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mieli tekisi ottaa kaikki kunnia, mutta kunnia sille oikaisijalle, joka ei poistanut paperitapettia alta. ;D

   Hetken olin ihan paniikissa, mutta personal shopping assistantin (Minna) avulla kaikki taas järjestyi. Eikä tässä kai ikuista olla tekemässä. Jos menee valinnat pieleen, niin korjataan. :D

   Poista
 8. Menet vaan rautakauppaan ja tutkit valikoimia, kunnes joku tapetti tai maali alkaa kuiskia sun nimeä :) Testattu, toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä siinä. Ne huutaa niin, ettei rauhaa saa. ;)

   Ei vaan. Kun persaukinen remppaa, silloin ne punaisilla kirkuvilla lapuilla koristetut tarvikkeet huutavat eniten. Joskus väsyttää aina miettiä hintaa, mutta siitä on tullut ihan tapakin. Miten saada mahdollisimman halvalla mahdollisimman sievää ja hurmaavaa. (Ja jos ei saa, ni tippuu hanskat tiskiin.)

   Poista
 9. Tulipas tästä vähän itsellekin puhtia, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mukava kuulla, että tämä on tarttuvaa! :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...