sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Totuuden hetki


Jos jonkun sukkahousut eivät mahdu Ikean kassiin, niitä on liikaa. Jos jonkun erittäin tärkeät askarteluhärpäkkeet vyöryvät jonkun syliin, niitä on joko liikaa tai ne ovat epäjärjestyksessä. Jos jonkun vaatteet ovat huiskin haiskin pitkin poikin, joku on ns. kusessa.

Nyt on koittanut aika. Rise and shine, sinä Piiloteltu ja Hävettävä Tila!

Joku tyhjentää pohjapiirustuksessa VH:ksi merkityn tilan. Joku levittäytyy pitkin kämppää erinäisten nyssyköidensä kanssa. Joku järjestelee tarpeelliset ja tarpeettomat. Joku lajittelee. Joku purkaa toimimattomat hylly-, kaappi- ja tankoviritelmät. Joku käy ostamassa Paxia. Joku kokoaa uudet rungot. Joku asentaa sisusteet. (Voiko hyllylevyistä ja laatikoista kauniimmin puhua?) Joku asettelee vaatteet kauniisti paikoilleen. Joku ehkä joskus pääsee kävelemään vaatehuoneeseensa. Joku ei ehkä joka aamu ajaudu hallitsemattomaan vaatevalinta-ahdistukseen.

Joku on jo iltakaudet leikkinyt suunnitteluohjelmalla.

PS. Ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana. Kyllä se siitä. Ensi kesänä taas.

4 kommenttia:

 1. :DDDDDDDDDDDD

  Meillä olis niin ovi avoinna Jonkun astua sisään ja pistää tuulemaan ja tapahtumaan!

  VastaaPoista
 2. Tämä oli helpottava tieto.Että en ole yksin vaatehuone ongelmani kanssa.Että löytyy kohtalotovereita.Mistä se Joku saadaan meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo vaatehuoneet sellaisia .. öh.. murheen kryynejä. Eikä niihin persaukinen kovin helposti ryhdy investoimaan uusia systeemejä. Tavallaan tuntuu hullulta laittaa rahaa ja vaivaa tilaan, jonka ovi on aina kiinni. Toisaalta se huone on jokapäiväisessä käytössä ja ainakin mulla ihan JOK'IKINEN päivä menetän hermoni siihen.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...