tiistai 2. heinäkuuta 2013

Lomapäivä 1

Leikkasin otsatukan. Kyllä itseleikattu on aina itseleikattu.

Blogin pitäminen on pirullista hommaa. Vanhoista merkinnöistä voi ikävästi tarkastaa projektien pituudet, pyhät vannomiset ja laidutuskuurien suunnittelut. Itsensä huijaaminen vaikeutuu. Eihän-sitä-ole-kuin-pari-kuukautta -muistikuvat romuttuvat muutamalla klikkauksella. Pahimmillaan hetkistä on jopa kuvallisia todisteita.

Huomenna on vakaa aikomus jatkaa ruokapöytäprojektia. Selvisipä vanhasta postauksesta sekin, miksi olen ollut niin hermostunut pari vuotta.

"Tällä kertaa en hermostu, kun valmista ei tule seuraavan tunnin sisällä."
- Villa Tölli, 2011 -


Maalle lähtemisestä ei ole puhuttu halaistua sanaa. Mies luullee, että olen unohtanut toiveet kesälomamökkeilystä ja projektilistoista. Keksii raukka koko ajan mukavaa kaupunkitekemistä, ylistää toriruokailua. Eipä siinä, hyvä on näinkin.

6 kommenttia:

 1. "Kyllä sen näkee, kun on itse ruvennut leikkelemään", totesi entinen kampaaja mulle aikoinaan. Nimenomaan *entinen*. :-) Hyvää lomaa, kun ei hiukset ala hyppiä silmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaahan se olla, että ammattilaisen silmiin Fiskarsin jälki on ... öh... vähän kakkoslaatuista. :D

   Leikkasin vain vähän, sitähän ei lasketa ja hipasuista ei oteta.

   Poista
 2. Vai otsis? Olen jo päässyt harkintavaiheeseen kampaajalle menosta. ei siitä viime kerrasta ole kuin hmmm... 10 kuukautta?
  Maalla on mukavaa, ollaan harrastettu päiväkän.. ei kun kekkulointia kun Insinööri laukkaa golffaamassa joka päivä. Illalla ei voi, kun aamulla pitää olla tikkana menossa kentälle. Tänään taitaa olla kuudes kerta viime viikon maanantaista lähtien. Siis golfia, ei kekkulointia sentään. Insinööri on kuulemma päässyt lomafiilikseen todella nopeaan tänä vuonna.

  Suunnittelen vessan purkua. Paino sanalla suunnittelen. ;D  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan lomalta! Ensin lepoa, sitten voi avata silmät ja ryhtyä hommiin. Eks je?

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...