torstai 13. lokakuuta 2011

Eläimellistä

Sain Maanvaivalta ja Voikukkapellolta haasteen listata syksyn himotuimmat. En juuri nyt maanisesti himoitse kuin Alvinea, en vain pääse siitä yli. Tryffeli tarvii ehdottomasti jonkun kivan pannan ja festivaalikautta silmällä pitäen taco-asun. ... No joo. Ei oikeesti.

Natsikortteja tilasinkin jo kunnon pakan. "Oletko takakireä kukkahattutäti, tai tapaatko sellaisia usein? Fyysisen natsikortin mukana kantaminen säästää sanoja - lämäät tän pöytään tai annat toiselle "lyö tää nyt pöytään niin päästään asiaan" ja homma on selkee kaikille."


Tiltä sain haasteen kertoa 8 randomia. Haaste oli varustettu sellaisilla saatesanoilla, että huh huh. Eipäs nyt odoteta liikoja.

1. Olen kuvitellut, että koirahyökkäykset ovat urbaania legendaa, kunnes eilen iltapissimatkalla naapuritalon suomenpystykorva ampaisi auki unohtuneesta ulko-ovesta Tryffelin kimppuun tappamismeiningillä. Siinä sitten painimme porukalla minä, Tryffeli, suomenpystykorva ja auvautunut roskapussi. Yritin irroittaa naapurin koiraa oman turrimme kaulasta ja huusin täyttä kurkkua "painu-vittuun" -mantraa. Minuuttien (?) meuhtomisen jälkeen sain tilanteen rauhoittumaan ja naapuri huusi koiransa sisälle ja paiskasi oven kiinni. Niinku MITÄ VITTUA?? Kukaan ei tullut edes katsomaan, kuinka meidän kävi!! 

2. Minulla on melkein aina ollut lemmikkejä, villejä tai vähemmän villejä. Lapsena minulla on ollut kaksi aasia, 9 kanaa ja kukko, hanhia, kalkkunoita, koira, 2 kiliä, 2 lammasta, Lotta-lokki, Saku-varis, Kettu ja Adam McGala -taistelukala.

3. Lotta-lokki hirttäytyi hänen suojakseen laittamaani sateenvarjon kahvaan.

4. Lemmikki-Kettu puri minua, sain vesikauhu-piikin ja Kettu lopetustuomion.

5. Pelkään kalkkunoita. En pidä siitä, että ne muuttuvat tummansinipunaisiksi suuttuessaan.

6. Olen istunut 2,5 tuntia vesisateessa aasin selässä odottamassa edes yhtä askelta eteenpäin.

7. Miehen työkaveri on antanut vaimonsa kehoituksesta tekohengitystä kanille.

8. Nyt lähden laittamaan hiusasiat kuntoon oikein oikealle kampaajalle, IHANAA! Matkalla poikkean kolmessa eri cittarissa ostamassa tarjouskahvia (2pkt/tal.).

~

PS. Se hehkuttamani haastattelu olikin eilen, eikä suinkaan tiistaina. Kiitos teille ihanille, jotka jaksavat tsempata!! Päivän asu oli Espritin ruskeat suorat housut (kirpparilta 2 €), ruskea t-paita (jostain naurettavan halvalla), vaalea liituraitajakku (Lontoon katutorilta 2 £). Näytin mielestäni erittäin pätevältä. ;)

14 kommenttia:

  1. Voi viulu.
    Nää koirantappamis jutut ei oo koskaan kivoja. Meillä on iso koira tai nooh pieni isossa kropassa, valkoinen paimenkoira kohta 5 kk.
    Ja olen pyhästi luvannut sen kouluttaa kunnon kansalaiseksi kunhan Herra ensin kasvaa hiukan siis henkisesti, (toivottavasti ei enään fyysisesti kovinkaan paljon)
    Jotkut on vaan niin tolloja koiriensa kanssa mutta onneks selvisitte pienellä.

    VastaaPoista
  2. Tälläisten tapausten takia minä kannatan sähkömailan mukaan kantaamista.. Siis se mikä poliisillakin on.. tiedäthän.. millä voi tökätä kriminaaleja, jos ne käy kimppuun ja ne saa sähköhalvauksen. Tai siis tässä tapauksessa Sinun olisi pitänyt tökätä sitä naapuria.

    VastaaPoista
  3. reps* kaikille muille paitsi naapurin pystykorvalle.

    Jos noin kusipäisiä koiranomistajia on ja vielä naapurissa, ehdottaisin vakavasti pientä kehityskeskustelua! tai vastaavasti uhkailu "tiedän, missä asut" -tyylisesti. Itsekin koiraihmisenä (ja vielä matalan ärsytyskynnyksen omaavan koiran emäntänä) olen törmännyt koiratappeluun, mutta onneksi aina myös toisen koiran omistaja on ollut paikalla. Sillehän ei ihminen mitään voi, jos koirat eivät tule keskenään juttuun, paitsi pitämällä oman koiransa kiinni tai sellaisessa paikassa, mistä se ei pääse pois. Meillä Bosse meinasi päästä hengestään (ilman ihmisen apua olisi päässytkin), kun karkasi omin nokkineen naapurin pihaan, missä oli kyseisen talon koira kiinni. Ja siinä piti peiliin katsoa.. Mutta se oli ihan kamalan näköistä se touhu!
    Mutta hauskempiin asioihin (mitä sun kynästä aina tulee!), toi seiska on kohtuu DYNAMIITTIA:D
    Mä kans tänään parturiin, ai että kun on varmaan upee kuontalo mulla illalla!!

    VastaaPoista
  4. HAhah, hyvä juttu, paitsi numero yksi. Luojan kiitos en omien koirien kanssa ole törmännyt vihamielisiin koiriin, ehkä me kuljetaan lenkit aina niin syrjäseutuja minne toiset eivät astu? jaa'a..mutta syrjässä kuljen jatkossakin!
    mutta huh mikä koiran omistaja se toinen oli..välillä mietin mitä ihmettä ihmisten päässä liikkuu? vai liikkuuko mitään..kuten tässä tapauksessa, kerta paiskasi vain oven kiinni..huh..

    Mäkin tahdon kampaajalle..

    Kivaa torstaita!

    VastaaPoista
  5. Kaikki oleellinen eka kohtaan tulikin jo yllä...valitettava tosiasia on se että koirien kusipäisyys ei yleensä johdy koirasta, vaan kusipäisestä koiran omistajasta!!

    kutosessa repesin täysillä, kiitos kiireisen päivän ihanasta piristyksestä!
    Puspus♥

    VastaaPoista
  6. Yhdyn Pepin kommenttiin omistajista..

    Meilläpäin lähes joka toisella naapurilla on tapana pitää pihoissaan irti koiriaan. Ei aitoja, ei mitään. En kertakaikkiaan voi ymmärtää! Kolme koiraa on hypänneet kiinni omaan koiraani ohikulkumatkalla. Omistajat eivät välitä hölkäsen pöläystä, anteeksipyyntöjä tai tapojen muuttamista turha odottaakaan.. :/ Meidän koira vielä sitä leukakaliiberia, että jos alkaa puolustamaan, niin ei siinä kyllä hyökkääjällekään hyvin käy. En ymmärrä, eikö omistajat välitä koiristaan?

    VastaaPoista
  7. Ps. Mistä natsikortit? :D

    VastaaPoista
  8. Kiitos Eve. Ei oo enää yhtään niin huono päivä kuin viisi minuuttia sitten! :D

    VastaaPoista
  9. Oot kyllä ollu sitkeä sissi odotellessasi aasin askeleita! ;O)

    VastaaPoista
  10. Mirstaakkeli: Luulen, että Tryffeli olisi loukkaantunut aika pahoin tai jopa kuollut, jos en olisi häärinyt siinä välissä. Onneksi en tajunnut pelätä. Tryffelillä on verinen puremajälki takalistossaan, muita jälkiä en ole bongannut. Kävipä se koira munkin käteen kiinni, mutta toppatakki pelasti pahimmalta.

    Maanvaiva: Toi olisikin hyvä, vaikka en suostukaan mitään aseita mukanani kantamaan. Mutta voi olla, etten muista siivota kakkoja, jos ne sattuvat tulemaan Topin rappuselle...

    Nipsu: Jotenkin hämmästelen, että vapaana oleva koira käy kiinni. Olemme kyllä koko perheen voimin kertoneet tapahtuneesta pihapiirin papoille. Toimii! ;D

    Ei muuten tulleet avaamaan edes ovea, mutta bongasin perheen aikuisen pojan ja avauduin hänelle.

    Jasmiina: Eniten harmittaa se, että meidän koiruus on vasta saatu "koiraantumaan" ja luottamaan. Nyt mentiin iso askel taaksepäin. Vartin suostuttelu meni taas, että päästään kotipihasta pois. Huoh. Mut jotenkin en vaan TAJUA, etteivät tulleet jutulle, asiahan olisi saatu sillä selvitettyä, kun ei suurempaa käynyt. Uh mitä pässejä.

    Pepi: Aasihan ei ole tyhmä, vain vähän itsepäinen. :D

    Annu: Amen. Ei vaan tajua. Natsikortit Varustelekasta, 90 senttiä kappale. Oon ruvennu aatteleen, et ooks mä ainoo, jonka mielestä noi on mitä mainioin keksintö. ;D

    Dooda: No siis... olikse niin, että eläimet vähentävät ressihormoneita tai jotain?

    Jenni: Joo, siis se on isopyrstöinen akvaariokala, joka ottaa hapen pinnasta. Kai. Mulla se oli sellasessa isossa pyöreässä lasikulhossa (niinku sarjakuvissa). Kukaan ei vaan huomannut sanoa, että akvaariohiekkaa ei pidä pestä Fairylla, vaikka se olisi kuinka limaista. Luulen, että Fairy ja veden vaihtaminen aina kokonaan saattoi vaikuttaa Adamin ennenaikaiseen kuolemaan.

    VastaaPoista
  11. Katja: Joissain asioissa jopa mulla on lehmän hermot! :D

    VastaaPoista
  12. Hei! Aasithan ovat ihania ja viattomia luontokappaleita toisin kuin aasin omistajat. (En tiedä, voiko yleistää yhden jutun perusteella, minkä kerron.) Kerran ulkomailla oli tarjolla aasiajelua ja melkein olin jo menossa, kun aasikuski tuli tulkuttamaan siihen, ettei elukka liikahda senttiäkään ennen kuin on raha maksettu. Tuskin turisteja houkutellaan sellaisella äänensävyllä - vieläpä sellaisessa hajussa, mutta ennen kuin ehdin asiaa ajatellakaan, joku tokaisi sieltä selvällä suomella, että "eipä se hievahtanut rahastakaan". Silloin ei kuitenkaan satanut vettä.

    VastaaPoista
  13. _Tiesin_, että tänne tämä haaste kannatti laittaa.

    Tarjouskahvihamstrauksesta pisteet!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...