lauantai 29. lokakuuta 2011

Rottamaista


Olen tehnyt itselläni rottakokeita. Viimeaikaisten tutkimusteni mukaan lisäaineet toimivat migreenin laukaisevana tekijänä. Vaikka meillä ruoka sinällään on mahdollisimman lisäaineetonta ja aitoa, olen onnistunut nostamaan vereni E-koodiluokitusta huomattavalle tasolle karkin ja pikkusuolaisen mussutuksella. Koska inhoittava makeisvero on nostanut elämäni ilon hintaa ja migreenilääkkeeni ei kuulu enää Kelan korvattujen lääkkeiden piiriin, köyhdyn exponentiaalisesti. Viattomalta tuntuvan karkkipussin hintaan on siis lisättävä lähes aina kymmenen euron ritsatriptaanilisä. Armaat Fazer ja Candyland, teidät on lomautettu toistaiseksi tuotannollisista ja taloudellisista syistä. (Varautukaa kuitenkin työkutsuihin naurettavan pienellä varoitusajalla tai joudun turvautumaan pimeään Malaco-voimaan.)

Toinen laukaiseva tekijä on väsymys ja epäsäännöllinen unirytmi. Nukkumaton yö maksaa lähes aina kymmenen euroa. Tuntiveloitus sinänsähän ei ole kummoinen, mutta rakas lapseni, yölelun hakupalvelut, pissahädän ilmoittamisen vastaanottopalvelu ja peitonnostopalvelut ovat täten lakkautetut ma-su klo 22-06 kustannussyistä. Kiireellisissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä automaattiseen puhelinpalveluun, josta kuulet tiedotteen siitä, kuinka isot pojat nukkuvat yönsä. (Muina aikoina palvelut toimivat normaalisti.) 

Siivosin puhelimen muistikortin. Ällöttävän paljon sieltä löytyi Muikkusen taideotoksia äidistä. Julkaisukelvotonta kamaa, liian monessa kuvassa näytän lihavalta marsulta ja tukka on replika rotanraadosta. Aika kiva. Pus mulle.


PS. Lukijoita on ilmaantunut hälyttävän paljon (112). Iloinen morjehdus kaikille uusillekin!

5 kommenttia:

 1. Tommonen voi vittu -palikka pitäis itekin hankkia.

  VastaaPoista
 2. .... niin ja puhelinpalvelussa vois olla myös vaihde tytöille...

  Migreeni on kurja potenssiiin jotain. Migreenitöntä tulevaa viikkoa toivottelen sinne!

  VastaaPoista
 3. Niitä rotanraatoja on liikkeellä, heikoimmat säikkyvät. Piinallinen ketutus, kun ei ole päässyt parturiin säädyttömän pitkään aikaan. Migreenin laukaisijoita ovat lähipiirini mukaan mm. natriumglutamaattia sisältävät ruuat. Muistaakseni mokoma kiusa kätketään ruokiin nykyisin nimellä hiivauute tai jotakin sellaista. Toinen paha ovat lihaliemikuutiot.

  VastaaPoista
 4. annu: Niitä syntyy helposti, kun yrittää sahata jiiriin vinoa kaidetta. (Että voi olla ihminen tyhmä.)

  Peppi: En tiedä, mikä nyt taas on, kun tahtoo kukkua pitkin yötä. Kamalaa, kun jo tottui kokonaisiin öihin. Saavutetuista eduista ei tahtoisi luopua. ;)

  Valua: Meillä on nyt reilu vuoden tarkkailtu ruokaa. Glutamaatti, hiivauute ja maissitärkkelys sekä kaikenmaailman jauhonparanteet jäivät kaikki pois. Kevyttuotteet vaihtuivat aitoon kamaan ja tuotesisällöt tavattu moneen kertaan. Painoa lähti 8 kiloa, joita olen tässä nyt onnistuneesti kasvatellut takaisin. ;D

  Tars taas jättää mussuttaminen, auttaa niin moneen vaivaan. Päähän ja koko ihmiseen.

  VastaaPoista
 5. Maailamn paras palikka.. repesin ja melkein pallilta putosin tahtoo kanssa tollasen mitä sitten heitellä milloin ketäkin kohti joka sen vituksen aiheuttaa, yleensä se on se pisin ihminen meidän perheessä.. =) kaikella rakkaudella kuitenkin.. ihania kuvia muutenkin ja koitahan viettä oikeesti migreenitöntä aikaa edes viikko.. <3

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...