lauantai 1. lokakuuta 2011

Alvine ja muut pikkuoravat


Ai kamala. En koskaan uskonut, että polkupyörällä voi ajaa oravan päälle. Taino. Hipasuistahan ei oteta. Jotenkin tuntuu, että oravia on nyt ruuhkaksi asti.

Minulla on venyttelevä olo, valo tulvii. Idyllin rikkoo vain se tosiasia, että pitkään harkitsemaani Alvine Rutaa ei ole varastossa, ei koko Suomessa. Rahakin on valmiina ja tarve uudelle, valoisalle matolle on NYT. Mikä hitto niitä pieniä lapsenkäsiä vaivaa siellä jossain kaukoidässä, kun eivät toimita tavaraa tarpeeksi nopeasti?

Sain kutsun haastatteluun, olen siis ottanut askeleen eteenpäin tielläni kohti haaveilemaani koulutusta. Voi jukupätkä. Muutaman viikon joutuu vielä kärvistelemään ennen lopullista tietoa.

9 kommenttia:

 1. Peukkua! Ja mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Hengessä mukana täälläkin,(en tiennytkään että viinitilalliseksikin koulutetaan)toivottavasti tärppää!Eilen vedin viimeks paniikkijarrutuksen autolla kun orava loikki tielle,onneks ei ketään ajanu perässä muuten ois varmana kolissu,ei siinä kerkee taustapeiliin vilkuilla kun henki kyseessä,vaikkakin "vain" oravan...Kaunis tuon pöydän pinta,onko omaa vai kaupallista tuotantoa?

  VastaaPoista
 3. Viikko sitten minäkin meinasin ajaa polkuooppelilla kurrenpoikasen soosiksi. Kaikki meni kuin hidastetussa filmissä. Jarrujen kirskahdus sai kurrepolon lisäämään ratkasevan spurtin ja vältyttiin törmäykseltä täpärästi. Mahtoi molempien syke olla maksimissaan hetken.

  VastaaPoista
 4. Peukkuja pidetään pystyssä, että tärppäisi...☺

  VastaaPoista
 5. Voi olispa meilläkin oravia.. pistä postissa muutama ;D meidän kissavainaa tappoi viime kesänä kaikki oravanpoikaset ja iso hävis jonneki :(

  VastaaPoista
 6. Rusakoita on, oravia ei. Tasan ei aina mene niin!

  Eve armas, varpaatkin on pystyssä!

  VastaaPoista
 7. Oijoijoi, pidetäänpä sulle peukkuja haastatteluun!!

  Ei sulla olis sitä kuuluisaa raitaista blogimattoa siellä? Voisin nimittäin vaihtaa oman Alvineni siihen päittäin. ;)

  VastaaPoista
 8. Sanna-Mari: Kiitos! Peukkuja otetaan mielellään vastaann. :)

  Kirsi: Öh, pöydän pinta on noin 35 vuotta vanha rikkoutunut lakkapinta, oon tässä yrittänyt hioa ja fiksata pöytää aika kauan, ihan vielä ei ole valmista näkynyt! :D

  Katja: Hahaa, todistettavasti siis ainakin kaksi melkein pyöräonnettomuutta. Ovat kyllä nopeita kavereita.

  Irmastiina: Kiitos, nyt tarvitaan kaikki keinot!

  Mimmi: Hihiihiii... juu postiin. Ai hitsi, että osui nauruhermoon! Meidän pihoilta muutti yksi kissaperhe joku aika sitten, oisko siinä syy lisääntymiseen...?

  Lovviisa: Meillä on jänöjäkin tossa pyörinyt. Ja city-kettu!

  Tiina: Lepuuta välillä, ettei ihan kramppaa! Mutta kiitos!

  Dooda: Öh... mä oon ihan pihalla. Mikäs se matto on vai se Jotexin vai kenen se oli, se raitapilkullinen? Enivei, ei oo, mulla on vaan tyhmä pörrömatto. Mä ootan Alvinee, pitäs tulla marraskuulla. Mä luulen, että odotus täydellistää meitin suhteen.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...