maanantai 10. lokakuuta 2011

Jakopäivä


Kylläpä arpominen on jänskää!

89 kommenttia (!), 205 arpaa (!) ja koneellinen arvonta.

Arvontalauluna taustalla soi Pikku Kakkosen Siinan ylipirteä loilotus. Olisi muuten oikein kirjaamisen arvoinen aihe, sekin. Kuten olisi äärimmäisen paniikin aiheuttama äärimmäinen teko. Siivosin sen huoneen, joka pohjakuvassa on merkitty kirjaimilla VH. Siltikään en tiedä, miten huomenna pukeutuisin haastatteluun. Olisiko farkut ja jakku liian casual? Jakkupuku liikaa? Paitikset ovat unohtuneet viime vuosikymmenelle. Voiko enää käyttää mustia suoria housuja? Koska tästä on tullut NÄIN vaikeaa? Miksi kaikki vaatteet ovat aivan kamalia rääsyjä? Ehkä 9 kuukauden luuhaaminen kotona tekee tehtävänsä. Voi itku.

Niin tosiaan. Voittajaksi klikkautui Kikka Muden muistiinpanoista!! IIk! Onnea!! Kikka oli kirjannut osallistuvansa kahdella arvalla, mutta korjasin hänelle vanhan lukijan kolme. Niin että sori vaan. ;D Paas laittaen osoitetta osoitteeseen eve.villatolli@gmail.com. 

Aika hirmuttava määrä uusia lukijoita tuli arvonnan myötä, tervetuloa vaan jokaiselle! Pyyheidoihin palaan, kunnes ompelukone ei aiheuta samoja väristyksiä kuin tylla. Kiitos kaikista! Pus!

13 kommenttia:

 1. Niisk, myönnän rehellisesti, että kyllä nyt harmittaa, ettei taaskaan onni suosinut, mutta onnea nyt tietenkin voittajalle!

  Vinks: pukeudu siten, että sulla itselläsi on hyvä olla. Varmasti sitä kautta olet luontevin ja oma itsesi myös haastattelussa...tämä tosin on vain oma mielipiteeni!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voittajalle!

  Ja jään ilolla odottamaan sitä poustausta Siinasta, jonka esiintyminen on niin kamalan hypnoottista, että hän on usein päässyt meidän suvun naisten kahvipöytäkeskusteluihin....

  VastaaPoista
 3. Ai jeeeeeeeee!

  Mielessä melkein kävi ajatus, etten lue koko arvontapostausta, ettei tarvitse ruveta jotakuta onnekasta kadehtimaan ;)

  Siirrynpä tästä luukkuun sp:tä laittamaan!!!!

  VastaaPoista
 4. Mihin sua haastatellaan, siis millaiseen virkaan?

  Mustat suorat housut on KAIKKEIN varmin valinta. Paitikset ei ole mitenkään passé vaan erittäin hyvä suorien housujen kanssa.

  Haastattelussa, jos et sitten ole menossa Huippumalli haussa -ohjelman casting director -haastatteluun, ei pidä yrittää olla muodin huipulla. Asiallisuus on tärkeintä.

  Suosittelen mustia suoria housuja ja paitista ja joku neule tai farkkutakki siihen päälle.

  Toivoo yks pomo :d

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle!

  Mustat suorat housut ovat aina sopivat:)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut ihanan arvonnan voittajalle!

  Ja onnea sulle mihin sitten oletkin haastatteluun menossa...pistä päälle sitä mikä saa olon tuntumaan varmalta! Jos ei viihdy "liituraidassa" se tuppaa näkymään ☺

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle!
  Ja zemppiä haastatteluun...! Kääk, jos joutuisi nyt itse sun saappaisiin... Ole oma itsesi ja pue jotain missä itse viihdyt (noh, ehkei kuitenkaan niitä lempiverkkareita ;D...)
  Peukutan!

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajalle ihanasta palkinnosta!

  VastaaPoista
 9. Voittajalle paljon onnea!

  Ja Sulle on yksi haastetehtävä blogissani.

  VastaaPoista
 10. Tsemii haastikseen! Go get `em!

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti haastattelu sujui hyvin ja asuvalintakin oli oikea :)
  Sait multa haasteen. Ja kas, saman, jonka jo neiti Maanvaiva kerkesikin laittaa ;)

  VastaaPoista
 12. Joo, haaste on myös mun blogissani, sulle.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...