torstai 27. lokakuuta 2011

Pahoittelemme, ettemme voi toteuttaa pyyntöäsi.


Bloggerin asioimistossa virkailijat ovat kovin pahoillaan. Ymmärtäisin, jos olisin pyytänyt kuudella tonnilla uusia pukuja ja kolmella kenkiä. Tai pikareissua Eurooppaan. Olisin kuitenkin vain lähettänyt muutaman kommentin. He ovat pahoillaan.

Minä olen pahoillani siitä, että sain vasta tänään tietää, ettei enää ole joukkohammastarkastuksia koululaisille. Siis enää ei saa lähteä uskonnon tunnilta tarkistuttamaan hammaskarsinaansa? Ja Reiman Black Retro -mallisto tuo 80-luvun nykyaikaan. Tänään leipäkään ei maistu leivältä ja Muikkusella lähtee järki, kun siinä leivässä on unikonsiemeniä.

6 kommenttia:

 1. Meneekö lapset sitten itsenäisesti nykyään hammaslääkäriin? Ei enään koulunpuolesta kyytiä ja lapselle hyvää mieltä lintsatusta tunnista?!

  VastaaPoista
 2. Mä rakastan unikkosiemeniä!! Voisin syödä niitä vaikka puol kilo kerrallaan!! :P

  VastaaPoista
 3. sää olisit kumminkin lähettänyt jotain yberhärskejä (mistä se u pikkupisteillä löyty??) viestejä, joita ylläpito ei hyväksynyt :D :D

  olin viikko sitte hammaslekurissa, DISLIKE. vieläkään en pysty jauhaan jenkkiä sillä hampaalla kun vihloo niin v*tusti. soitin sinne eilen ja sanoivat, että on ihan normia, voi kestää kuukauden. hankin tällä menoo tekarit iha just.

  VastaaPoista
 4. No jo on tuo hammaslääkäri juttu...siinäkin ilmeisesti yritetään säästää, kun lapset eivät sinne vapaaehtoisesti mene...:(

  VastaaPoista
 5. Sanojesi äärellä minussa vaihteli itku ja ilo. Hauskasti kerroit nurjatkin jutut.
  Tsemppiä♥

  VastaaPoista
 6. Jasmiina: No nii-i! Näin mä ymmärsin hammastyypin puheista. Kysyinkin, et eikö tosiaan enää koulusta mennä tarkastuksiin ja se katto mua ku hullua.

  Maanvaiva: Mulla sama. Ainoo huono puoli niissä on, et jää mukavasti hampaiden väliin ja näyttää tosi fiksulta.

  Nipsu: Shhhh! Mistä arvasit??!!
  Mulla katkes kerran se ronkkimisvälineen kärki hampaankoloon. Oli pirun kipee sillon heti ja sanoin siitä. Ne oli vaan, et älä ny hulluja puhu, se on vaan arka. Uusintareissulla viikkoa myöhemmin uskoivat.

  Irmastiina: Ilmeisesti. Tulee kuulemma kotiin passiivinen kutsu kahden vuoden välein, mikäli hampaissa ei ole kummallisuuksia.

  tinttarus: Kiitos, mut ei nyt itkeä kannata! :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...