maanantai 1. elokuuta 2011

Tunnustuksia


Syksy tuntuu. Haluaisin painaa pitkin puskia ja metsää hamsterin lailla, mutta pelkään kuollakseni sitä ensimmäistä hirvikärpästä korvan takana. Saati niitä miljoonaa Tryffelin turkissa.

Olen ollut huonotapainen bloggaaja. Hyi mua. Korjaan nyt epäkohteliaisuuteni kaikki kerralla. Tai siis hoidan nämä blogistin mukavat velvollisuudet.


Iso kiitos tunnustuksesta Ainon majalle (ite oot, se kekä toista haukkuu sanoo siks, se ite on se)! Oon ny niin kaunis bloggaaja notta. Tämän tunnustuksen haluan ojentaa eteenpäin Voikukkapellolle, Kiss my blogille (vaikka onkin tauolla) ja Kristallinkirkkaisiin ideoihin. Tootte kauniita mun silmään.


Makia tunnustus tuli Maanvaivalta Hyvää ja kaunista -blogista. Kiitos ja niiauksen niksautus! Asiaan kuuluvat tunnustukset:

1. Lempiväri
Kunhan on väri. :)

2. Lempiruoka
Hyvin tehty, hyvistä raaka-aineista tehty. Paitsi kaalilaatikko. Suosikkeja pehmeät keitot, sieniset risotot, pinaatti-fetalasagne. Elän syödäkseni.

3. Paikka, jossa haluaisin käydä
Mihin vaan, jos olisi mahdollisuuksia. Päällimmäisenä mielessä on nyt Madrid. Pienissä sievissä lentäminen ei ole yhtään niin kamalaa kuin vesiselvänä.

Tämän haluan laittaa makeiden terkkujen kera eteenpäin Mielen Lumoon ja Lovviisan kammariin.

Vielä kovasti tervetuloa kaikille uusille lukijoille ja morjesta vanhoille!

4 kommenttia:

  1. Oi iloista, kiitosta paljon tunnustuksesta!

    VastaaPoista
  2. Se lentämiseen liittyvä on kyllä niin totta.. Minun ensimmäinen lento, jota pelkäsin kuollakseen, alkoi, kun nukahdin aamu 5ltä jägermaisterihumalassa heti kun kone nousi ilmaan.. en siis saanutkaan koskaan tietää kuinka kamala se ensimmäinen lento oli :D

    VastaaPoista
  3. Namn kiitos tunnustuksesta, kyllä olikin makea! Mutta ei kiloja kerryttävä, onneksi. Sulla on kyllä herkulliset jutut täällä Töllissä, niitä on aina ilo tutkailla. Jaahas,nyt sitten tunnustuksia latelemaan...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...