perjantai 5. elokuuta 2011

Huh!

Menihän se onnellisuuskohtaus ohi! Olin jo vähän huolestunut, että josko elämästä tuleekin yhtä ruusunterälehdillä tanssia. Nyt on ihan blääh ja pöh. Mua niin ärsyttää, etten osaa käyttää moottorisahaa. Tai etten uskalla opetella. Pelottava vehje. Piti tänään kerätä rohkeutta edes vähän katsella ja tutustua lähemmin kyseiseen rakkineeseen, mutta onneksi tiellä oli lukki, joka tien tukki. Musta tuntuu, että tän pää alkaa höpertyä maalaisilmaston yliannostuksessa. Olen nauttinut liikaa teetä ja liian vähän kahvia. Hoplaa. Päinvastoinperhe taitaa siirtyä viikonlopuksi kaupunkiin.  

21 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua kaupungissa!

  VastaaPoista
 2. En ole aikaisemmin tuota miettinyt,mutta hyödyllinen taitohan tuo olisi...Hassuin ärsytyksen aihe kyllä jonka olen aikoihin kuullu,pakko oli vähän hihittää vaikkei saiskaan=D

  VastaaPoista
 3. Hui!!
  Moottorisaha kuulostaa kauhistuttavalta! Tule mieleen Texasen moottorisaha murhaaja-kauhuleffa. että pitikin mennä tommonenkin katsomaan aikonaan :D

  VastaaPoista
 4. Onneks oli lukki... Mut hei, seuraavalla kerralla, käytä kirvestä! Mut älä kaupungissa =D

  VastaaPoista
 5. Joo, minäkin haluaisin olla osata / uskaltaa heilua (käyvän) moottorisahan kanssa ja samoin käyttää sirkkeliä. Nuo järeimmät raksatyypin (raivaustyypin) vehkeet olen kuitenkin vielä toistaiseksi joutunut jättämään muiden näppeihin. Se on pöh, koska silloin joutuu odottomaan, että joku MUU tulisi päristelemään kovaäänisillä sahoilla.

  VastaaPoista
 6. Hei ladyt, tartteeks meidän tosiaan kaikki osata/haluta tehdä itse????
  *paraskin sanoja* ☺☺☺

  Parempaa viikonloppua, missä sitten lienetkin ☺

  VastaaPoista
 7. Ei ol pakko jos ei taho :) en minäkään osaa kyllä moottorisahaa käytää, mutta tavallista ja se riittää :). Tuo moottorillinen painaakin niin julmetusti :)

  VastaaPoista
 8. Piti vielä tulla sanomaan, että mua ärsyttää kun en osaa / voi tehdä sähkötöitä. Sehän vasta siistiä oliskin, kun vetelisi itse sähköt kaikkiin vanhoihin lampunhärveleihin. Ja toinen, mitä haluaisin osata, on muuraus. Tost noin vaan muuraisin takan sillon kun siltä tuntuu... Ai mut juu, entäs sitten putkityöt...? Miksei vaan vois osata kaikkee? Edes parina päivänä vuodessa? ;)

  VastaaPoista
 9. Hauskaa viikonloppu kaupungissa!

  VastaaPoista
 10. Kyllä maalla on mukavaa! (Vähän lähempänä keskustaakin).

  Voikukkapelto, näin on, parikin päivää vuodessa riittäisi - voisi tosin olla aika kiiruita päiviä :)

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Sinulla mukava tyyli kirjotella,nostaa hymyn huulille, piä tuosta kiinni :)

  VastaaPoista
 14. Sinulla mukava tyyli kirjotella,nostaa hymyn huulille, piä tuosta kiinni :)

  VastaaPoista
 15. Virkistävää kaupunkiviikonloppua!
  Nämä merkintäsi ovat niin kutkuttavan ihania, alkaa aina hymyilyttää...

  VastaaPoista
 16. mä olen kans aikas riuska likka, mutta moottorisahassa menee raja ;D

  VastaaPoista
 17. Aaaahhaaaaa, sää oot paras! :D

  VastaaPoista
 18. Ensinnäkin. Hitto, että repesin Voikukkapellon kommentille! NIMENOMAAN! Kukapa ei tahtoisi yhtäkkiä muurata takkaa! Mä voisin jättää sulle ton putkihommelin, mut oma kuorkkuri ja kaivuri pitäs olla.


  Kiitos kaikille kommenteista!

  Moottorisaha selkeästi herättää tunteita. :D

  Siitäpä tuli mieleen, että tää täytyy ottaa tietynlaisena haasteena. Vielä ennen ensi kesää, mä sahaan moroorisahalla tosta vaan. Eihän se nyt niin ylitsepääsemätöntä voi olla.

  VastaaPoista
 19. Ai niin. Toivottavasti tästä lupauksesta ei tule Maanvaivan mainitseman leffan veroista kamaa...

  VastaaPoista
 20. Meillä Isännyys sai melkeist hermoromahduksen, kun näppäränä tyttönä sain moottorisahan käyntiin, että saisin sukkelasti saunapuita. Ei muuten, mutta on kuulemma kamalan vaarallista sahata silleen, että työntää sitä sahan pyöreää päätä puun sisään, aina pitää sahata suoralla osalla kuulemma - se voi muuten lentää silmille koko saha. Säikähdin sitten itsekin niin, etten ole sen koommin käynnistänyt koko vehjettä8] Ja puita on riittänyt, ei ole tarvinnut kuin vihjata, että pitäsköhän mun lähtee sahaamaan;)

  VastaaPoista
 21. Inkivääri: Hmm... aika käyttökelpoinen tieto, jos minä olen niin näppärä, että saan sen käyntiin! :D

  Onneksi ei käynyt kuinkaan, ai kamala!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...