keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Ryöstin mummon ja pelastin tuolin


Ostokset kirpputorilta: matto, kankaisia lautasliinoja, virkattuja pölyliinoja, kattila, pitsiä. Laput oli kirjoitettu väpättävin käsin, olin ihan myyty. Tuhlasin näihin 6 (kuusi) euroa. Minusta se tuntui ryöstöltä.

Päivän hyperventilaatiokohtaus iski jätepisteellä. Mies arvasi heti, että nyt on tosi kyseessä. Tiedättekö, että siellä nökötti ihan ehjä ja kaunis nojatuoli!!! Siististi roskatalon nurkkaan asetettuna! Pelastettavahan se oli! Heti! Äkkiä! Nyt! Hikisen ähellyksen jälkeen totesimme, että tuolirukka ei kertakaikkiaan mahdu saksalaiseen kippoomme. Palasimme lähtöruutuun ja naapurin suosiollisella avustuksella Kaunokainen on nyt turvallisesti Töllillä. Vaan eipä tullut siinä hötäkässä otettua kuvaa (olimme siis jo kotimatkalla kaupunkiin). Ihan varmasti tulee vielä. Heti kun saan tuon kaupunkilaiskakaran takaisin maalle.

7 kommenttia:

 1. Okkei, mielenkiintoista jengiä...mummon ryöstäjiä ja koiran potkijoita ☺ -kerron sit joskus ☺☺☺ jos joku muistaa kysyä, mutta sanottakoon kaikille tiedoksi, että mulla ei ole koiraa, enkä ikinä ole edes ajatelellut potkivani...

  Täytyy kyllä myöntää, että tuo MELKEIN täyttää jo ryöstön kriteerit ☺

  VastaaPoista
 2. Oih tuota mattoa, aih ja voih kuin ihanat värit. Varo vaan, ettei myös sinua ryöstetä. Jos matto on kadonnut, niin tiedät mistä sen löytää. :D
  Näkymisiin tänään myöhemmin...

  VastaaPoista
 3. Hih..voi vapinoita!
  Mutta hyvät löydöt olet taas tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. Hyviä hankintoja! Ja jotenkin edulliset ja kivat kirppislöydöt ilostuttavat aina päivää...

  VastaaPoista
 5. Ehkei mummo itse huomaa tulleensa ryöstetyksi, onnekseen.
  Loistavat löydöt!

  VastaaPoista
 6. Ah ja voih, niin ihanat värit matossa!

  Niinhän se menee, toisen romu on toisen aarre. Mielenkiinnolla jään odottelemaan kuvia hyperventilaatiokohtauksen aiheuttajasta!

  VastaaPoista
 7. Olivat pikkupaikkakunnan kirpalta. Minusta tuntuu, että kaupungissa löydöt karttelevat minua.

  Yritin etsiä löytötuolin vastinetta netistä, mutta selaillessani kaikenmaailman tuoleja, unohdin jo täysin minkämoinen löytö oli. Oikein jännittää nähdä se "kunnolla".

  Mummolla oli niin hyvät hinnat tuotteissa, että todellakin ehkä halusi niistä eroon. Kiitos mummolle, tuli kyllä voittajafiilis! :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...