torstai 23. kesäkuuta 2011

Pidetään sadetta


Päätettiin pitää sadetta ja odotella myrskyrintamaa kaupungissa. Huomennakin ehtii.

Ihanaa juhannusta! Muistakaa kerätä seitsemät kukat, lakaista makuuhuoneen lattiaa nakkena punainen rihma vyötäisillä, nukkua sitomattomat vihdat tyynyn alla, juosta alasti (ruispellon ojassa, saunan ympäri, kolmikulmaisen pellon ympäri, ... tärkeintä tuntuu olevan, että juoksee alasti), hypellä kokon savujen yli, katsella peileihin ja kaivoihin ja muuten vain oleskella vasemman jalan sukka väärinpäin jalassa.

9 kommenttia:

 1. all right! kuulostaa fantsulta! tota en oo ennen kuullutkaan, että nakkena punainen loimi lattiaa lakasemaan. ettei vaan olis joku töllin oma spesiaali juhannusyön hommeli...?
  mekin vielä kotona, huomenna startti. oli tosin pakko narauttaa kylmänviileä santa digna auki ;D
  HYVÄÄ JUSSIA!

  VastaaPoista
 2. ...ai...sekös tässä mättääkin, kun on aina kaikki nuo jäänyt tekemättä???
  Noh..en taida enää aloitaakaan, en juoksuja enkä konttailuja, nakuna varsinkaan ☺ -eihän sitä kestäis erkkikään!

  Hassut jussit!

  VastaaPoista
 3. Me päätettiin samoin kuunneltuamme ruuhkista radiosta. Kun ei oo pakko rientää mihkään, voi matkan tekoa siirtää. Kova on tuuli kyllä! Huh!

  Iloista juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Eipä ole kiirettä, huomenna ehtii vielä ihan hyvin! Turha paahtaa niska limassa, jotta ehtii ruuhkiin odottelemaan...Kivoja iiriksenkuvia sulla! Hyvin hieno viipyilevä tunnelma kuvissa. Mä aion kyllä pitää jussina sukat ihan oikeissa jaloissa, mutta peiliin ja kaivoon voin kyllä vilaista :) Kivaa keskikesän juhlaa teille!

  VastaaPoista
 5. Juu, siis varmasti saa huomiota vastakkaiselta sukupuolelta, tai miksei samaltakin riippuen mieltymyksestä, jos kirmailee ympäriinsä ilman rihman kiertämää. Tosin näillä keleillä vauhdin täytyy olla aika kova, että pysyy lämpimänä, että voipi heilan hankinnan kannalta olla huonompi hommeli. ;O)

  VastaaPoista
 6. Nipsu: Mullakin viileni tuolla kuplajuoma, mutta mansikat pisti niin mahan kippuralle, ettei tässä mitään voi naatiskella. On se vaikea uskoa, että manssut ei käy.

  Pepi: Taiat on niin hullunhauskoja, että niitä pitää tehä, vaikka onkin jo kovasti naitu nainen.

  Jussia sinnekin! :)

  Mari: Kesäkin alkaa säätiedotuksen mukaan tiistaina, että voisi koko jussin siirtää ensi viikolle. :D

  Intianminttu: Vähän samaa hulluutta kuin jouluna. Mikäs sen hauskempaa kuin hengailla kaikessa rauhassa ruuhkissa. Hermoromahduksen partaalla olevissa ihmisissä on jotain puoleensavetävää, hauskaa seurattavaa! Mukavaa juhannusta!

  Katja: Juu, lujaa saa kirmailla! Toisaalta, jos ei ollut heilaa helluntaina, niin kaikki juoksenteluthan ovat ihan turhia. :D

  VastaaPoista
 7. Ei pysty kommentoimaan, nauraa täällä katketakseen luettuaan vielä nuo kaikki edelliset kommentitkin.
  Sen vain sanon, että noista ehkä just se sukkahommeli on ainoa (peiliin katsomisen lisäksi) jonka toteutusta voisi harkita ;DDD
  Ratkiriemukasta Juhannusta!

  VastaaPoista
 8. Tein kans saman huomion tuosta alastomuudesta. Kaikki jää nyt kyllä tekemättä ..vaikka siinäpä ois meidän kyttääjänaapureille taas puheenaihetta ku toinen hilluis niitten ikkunoitten alla ilman rihman kiertämää.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...