tiistai 28. kesäkuuta 2011

Oi onnea!


Kamerassa pelkkiä kukkakuvia. Käsittämätöntä. Muikkunen lähtee torstaina kesälomamatkaileen Taloon maalle, mikä tarkoittaa kaksinoloa Miehen kanssa ilman tauotonta papatusta korvan juuressa. Aivan käsittämättömän ihanaa! (Ja juu, rakastan lastani.)

Nyt leikin tarmokasta kotiäitiä ja suuntaamme mattopyykille. Samalla keskustelen valomiekkojen ominaisuuksista, matkoista ulkoplaneetoille, bakuganien taistelustrategioista sekä energialeveleistä.

~

Ihanaa, kun laitatte kommentteja, vaikka ite oonkin ollut saamaton kommentoija ja kommentteihin vastaaja. Ja kovasti tervetuloa Johanna, Sirutuuli, Mari, Kikka, Kesäkukka!

5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia,varsinkin tuo ruosteinen ämpäri on aivan ihana=D Meillä kanssa tytöllä krooninen puheripuli ja niin ihana kuin niitä juttuja on kuunnellakin,välillä on hyvä antaa korvien levätä;)Tosin aina ensin tuntuu,että korvat "soi" hiljaisuutta,mutta sitten siihen tottuu...Mahtavaa energialeveliä mattopyykille!

  VastaaPoista
 2. Eikun tuo pitsiämpäri - aah... vaikka ei paha tuo ruosteinenkaan!

  Valomiekoilla todellakin on monenmoisia ominaisuuksia! Nykyään tosin suositumpaa on infota muunlaisten aseiden ominaisuuksista. Vihaan sanontaa Pojat on poikia, mutta kai se kuitenkin vähän niinkin on :)

  VastaaPoista
 3. Ihania molemmat ämpärit!
  Ja onneksi olen saanut sen yhden ainokaisen pojan, joka papatti aikansa korvanjuuressa, ja joka nyt osaa tehdä ihania rinsessoja ♥

  VastaaPoista
 4. Kirsi: Oli kyllä vähän huonot levelit. Ei näin kuumalla ihminen mitään jaksa. :D

  Tosin Mies hinkasi ihan innosta piukkana! Varmaan joku auringonpistos raukalla! :D

  Eroahdistus tulee taatusti, niin tiiviisti ollaan yhdessä oltu. Ahdistuksen jälkeen tulee "huono äiti" -syndrooma ja sitten jo tottuukin helppoon elämään. :D

  Tiina: Sama fiilis tohon "pojat on poikia" -juttuun. Mutta silti ne vaan on. :D
  Toisaalta mä kyl mielummin leikin legoilla ku barbeilla.

  Pepi: Ootpas nyt jotekin tosi nostalgisena ja herkkiksenä. Siis omissa jutuissaskin...
  Halit <3

  VastaaPoista
 5. Mä olen niin herkkis ☺
  Halit takas♥

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...