maanantai 6. kesäkuuta 2011

Päästä


Otin tietoisen riskin, kun mökkeilin. Kaupunkikoti hunningolla.

Piru vie, että soi päässä juur kun pääsi eroon pojasta saunassa. Kaverin äiti sanoi, että sillä ei koskaan soi mikään päässä. Miten se on mahdollista?

Korkealla ovat Taraxacum officinalejen päät pihassa. Saavat oikein nauttia.

8 kommenttia:

 1. Aika mellevän mittaisia ☺

  Kaikkein kamalinta on jos päässä alkaa soida puuhamaan tunnari.....sorry....tarttuiks se jo...

  VastaaPoista
 2. Oli pakko oikein mitata: 71 cm. Ei huono...

  Njooh... kiitti vaan. :D

  VastaaPoista
 3. Heh, onneks en tiedä tota mökkibiisiä, jos oli edes biisi. Poika sen sijaan on saunonut päässä koko viime viikonlopun. Huh. Komiat on TO:n varret! =)

  VastaaPoista
 4. Meidän mökillä pukkaa samanmoista...osa on nyhdetty, mutta ne ottaa aina uuvutustaistelussa musta voiton :)

  VastaaPoista
 5. APUA - nyt SE alkaa soida TAAS!
  Olen ihan hunningolla. On useampana päivänä soinut pää ja meinaa lipsahtaa huulilta milloin missäkin - ja kello ei ole kuin 7 tänä aamuna - että kiitos! :D

  VastaaPoista
 6. Sanovat kyseisiä biisejä korvamadoiksi, minusta jokin hulluus-diagnoosi olisi paremminkin kohdallaan. Minulla soi AINA jokin biisi päässä, varsinkin töissä. Muistan kun vuosia sitten kesätöissä kärsin samasta ongelmasta. Kyllä Badingin Paratiisi on ihan kiva biisi, mutta kun se soi kolmatta kuuta putkeen korvien välissä, niin raskasta. Toinen vakkari on Sirkesalon Punatukkainen. Että shalalaa laa laa la, la lal lati laadi la, laadi la vaan itse kullekin!

  VastaaPoista
 7. VIHAAN tuota hunninkoa, pahinta laatua korvamatoja! Kaikkein karmeinta oli kun tässä eräänä yönä heräsin kesken unien, ja ensimmäinen "ajatus" päässä oli tuo hirvittävän kamalan törkeän ällön oksettavan (okei, en siis pidä siitä, tuli kai selväksi) hirveä "laulu". GRRRRR! Puuhamaakin on ihan parasta tuon rinnalla!
  Hurja rikkaruoho! (niin biisi kuin tuo oikea rikkaruohokin)

  VastaaPoista
 8. Heheheee... ihania matoja! :D

  Kuulin ensimmäisen kerran Erinin rallatuksesta vain kertosäkeen ja ajattelin, että tämä on pakko kuulla kokonaan. Sen koommin en biisistä pitänytkään. Nyt on jopa vaikeuksia käyttää hunningolla-sanaa, vaikka se aiemmin on ollut suosikkisanojani. Ärsyttävää.

  Tänään olenkin sitten shalalaa laa laalitellut ja väliin "mitä tapahtuu... olen hereillä..."

  Tänään köykin officinaleja, ihan turhaa hommaa. :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...