sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Rikkaruohopeurnoja ja löytöjä


Strömsöölaisia rikkaruohoperunoita: kuumiin perunoihin sekoitetaan oliiviöljyä, balsamikoa, suolaa, pippuria, ruohosipulin kukkia ja siankärsämön lehtiä. Suosittelen lämpimästi kaikille, joilla sattuu olemaan pihassa rikkaruohoja. Nam.


Sunnuntain löydöt: kolmijalka ja Puolustusvoimien jokujousilaatikko. Löytöpaikka: puuvaja, kaikenmaailman rojun alla. Näppärää, kun on "kirppari" pihassa. Tuntuu, että aina löytyy uutta. Tai siis vanhaa.

Miehellä on mökkirage. Mokoma kaupunkilaiskakara.

7 kommenttia:

 1. Wautsi mikä arkkunen, ihania kuvia muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Beware..tää lähtee jonain yönä tein kirppikselle ;P ai mut ootta ihan liian kaukana (dääämn..)
  Pottusia pitää kokeilla joku kerta. Rikkaruohoja ainakin riittää meidän pihalla.

  VastaaPoista
 3. Erittäin hieno homma kun on oma private kirppis! Hyviä löytöjä. Onko mökkirage hyvä vai paha...? Siis niinku tyyppiä "hullu puuhastelija" vai "paljon kiroilua ja turhautunutta kantojen potkimista - en kestä tätä mökkeilyä yhtään enää" -tyylinen?

  VastaaPoista
 4. Sun kotikirppikseltä löytyi paljon kivampia juttuja ku multa joku aika sitten :)

  Ihana tuo kolmijalka <3

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi, ihania tuollaiset omat kirpparit ja löydöt! Koskas kirppari on avoinna :D
  Meidänkin yksi mökkinaapuri osti uuden uutukaisen mökin jossa oli todella vanhan vanha ja villiintynyt piha (+pieni vaja) - hauska katsella mitä ovat sieltä löytäneet. Mm. vanhoja työkaluja, vanhan hienon pikkukaapin sekä iso mahtava myllynkivikin oli jossain ruohojen alla (sen saa kuulemma ottaa jos kantaa pois :) mistähän saisi taikavoimat...)
  Ps. Minnalle juuri kommentoin, että loma alkaa perjantaina, joten kaivelkaapas kalenteria sillä silmällä - Namu odottaa vierailua! Ja varatkaa aikaa myös :)

  VastaaPoista
 6. Tää on ihan epistä! meidän kirpparilta löytyy vain mätiä lautoja ja ruostuneita nauloja, höh. ;D
  Toi kolmijalka on on NIIN hieno, se on ihan selkeä lampunjalka. Laatikko on törkeen hieno kans.
  Ollaan muuten syöty rikkisperunoita jo monta kertaa, mutta ilman kukkia, kun niitä ei ole. Pelkkä ruohosipulikin on ihan hyvää..
  Se olisi sitten loma tänään, jei! Koska tuutte tänne päin?

  VastaaPoista
 7. Kodinhenki: Kiitos! :)

  RuusuLiisa: Jassoo, tarvii varmaan viritellä jotku ansalangat pitkin pihaa! :D

  Toisaalta tämän torpan aarteiden löytäminen vaatii aina vähintään päivän siivousurakan, joten tervetuloa varkaisiin vaan!

  Voikukkapelto: Se on paha. Mies vihaa hyttysiä, paarmoja, aurinkoa, kahvatonta roskiksen ovea, mitä milloinkin. Aattelin nyt kuitenkin jämäkästi kiduttaa sitä vielä vähän. :D

  aNNa: Kolmijalasta on varmaan pakko jossain vaiheessa askarrella jalkalamppu. Sitten on ihan risainia. :D

  Tiina: Tavallaan on onni, että edellinen omistaja on keräilijäluonne, toisaalta jotenkin niin puuduttavaa. Romu ja roina ei lopu koskaan. Enkä huonoina päivinä pysty edes luopumaan mistään. Huoh.
  Juu, päivistä juteltiinkin eilen Minnan kanssa. Heinäkuussa pystyn kyllä järjestämään koska vaan, mutta tarvii tietää etukäteen, että Mies saa hoitaa työvuoronsa niin, että voi olla Muikkusen kanssa.

  Minna: Se johtuu vaan siitä, että sä oot jo aarteet raapottanut sisälle! :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...