torstai 30. elokuuta 2012

Voi tavatonta


Vannon kuukausittain parantavani tapojani. Muistan tervehtiä uudet lukijat (ja hyvästellä häipyneet) ja kohteliaasti kommentoin kommentit. Otan tunnustukset arvokkaasti vastaan ja toimin annettujen ohjeiden mukaan. Osallistun arvontoihin ja kommentoin vähintään pakolliset "ihanat" vähintään niille hyviksille. Kaiken tämän teen ripeästi, korkeintaan päivän viiveellä. 

Pyhistä valoista huolimatta käyttäydyn kuin tavaton apina paskiainen. Nyt vannon, etten reagoi tunnustuksiin, kommentoin joskus ja jouluna. Josko käänteispsykologia auttaisi kelvottomaan kakaraan?


Kiitos tunnustuksista Paulalle (10.8.), Kirsille (12.8.) ja Pirkolle (eilen!). Ootte ihania.


PS. Älkää koskaan ikinä tehkö Ullan ohjeen mukaan Daimia. Se maistuu tismalleen oikealle, ellei himppasen paremmalle. Hups vaan ja olen syönyt 3 rkl voita, 3 rkl tummaa siirappia, 1 dl sokeria, 1 dl mantelijauhetta, 1 rkl kaakaojauhetta ja 150 g maitosuklaata. Kääk.

PPS. Töllille ripoteltu pussillinen silkkiunikoita tuotti yhden yksilön. Moon aikamoinen viherkeupalo.

EDIT PPPS. Unohdin laittaa tunnustuksen eteenpäin Nipsulle. Mää ihkutan sun taloa blogia.


6 kommenttia:

 1. Eikä, nyt mun olis pakko saada Dajmia, toi näyttää niin herkulliselle!!! Edes sitä kaupan omaa, mä en ole mikään leipuri-ihminen.

  Parempaa unikko-onnea ensi kesälle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, tää on siis yleimaailmallinen ongelma. Katselin Ullan kakkukirjaa kirjastossa Muikkusen reenatessa jalkapalloa. En vain päässyt ton Daimin yli. ;D

   Poista
 2. Samis tavaton paskiainen täällä hei:)Huonolla omallatunnolla nytkin kun on monta postausta kommentoimatta,aina vaan ei irtoo niitä kommentteja omiin eikä toisten,ei mahara mittää:D
  Jälleen ihailen ja ihmettelen sun kuvias,lähentelee käsityskyvyn rajoja tuo sun taitos kuvata,ihme nainen oot!
  Mä nauroin muuten ihan kippurassa sille sun puistopökkösienentunnistamiselles,pimee kun oon niin tuli mieleen että se antaa ihan uuden ulottuvuuden sanonnalle "pökköä pesään",vallankin jos huomioi sienen ulkomuodon:D
  Itte oot ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kommentoit muille. Ja vieläpä muuta kuin "ihana". Se on suorastaan kadehdittavaa. (Ja tosi huippua!)

   Valokuvista. No. Jos tarpeeksi räpsii, niin joskus käy moka ja tulee onnistunut kuva. Kaikki vaan on samanlaisia. Ja samoista asioista. Bläääh.

   (Kaikkihan puistopökkösienen tuntee!) Ai kauhee... nyt mä en ehkä ikinä enää voi käyttää tota "pökköä pesään". :D

   PS. Pyydän huomaamaan, kuinka tehokkaasti nyt vastasin kommentteihin. *hinkuttaa sädekehäänsä*

   Poista
 3. Voihan Daimit, mä en kestä!
  Ihana tunnustusvyöry sua kohdannut ja ihan aiheesta :)

  VastaaPoista
 4. Ai surkeus, pitikin tulla tänne ja napata toi resepti muistin syövereihin. Päätin juuri aloittaa huomenna eli ikuisuus MAANANTAINA karkkilakon, joka koskee myös suklaatia. Mutta enpä ollut tajunnut kieltää itseltäni omatekoisia. Eli jee! Konstit on monet.

  Ja vannomatta paras. ;)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...