maanantai 13. elokuuta 2012

Oliko kimmoinen päivä?


- Melkein pilasin Muikkusen koulu-uran heti ensimmäisenä päivänä. Helppo "oliko-kiva-päivä" meinasi lipsahtaa väkisinkin. Kirsin kommentti jäi mieleen kummittelemaan ja yritin viime hetkellä pelastaa lapseni tulevaisuuden: "Oliko kiv.... öh... kimmoinen päivä?" Luokitellaanko kimmoinen lapsen johdatteluksi? Onko meillä vielä toivoa?

- Asensin voittoradion kaupunkikotiin. Nyt soi radio kaupungissakin. En muista, että olisin kuunnellut radiota vielä missään kodissani. Välillä luulen, että olen mökillä. Ei hullumpaa.

- Kämppä on täynnä myttyjä, roskapusseja, tarralappuja ja kasoja. Elämme kirppispöytäaikaa. Olen löytänyt jännittäviä asioita. Nauravan norsun, puoliksi syödyn tikkarin ja 9 vanhentunutta huulikiiltoa, mutta en edelleenkään edellistä puhelintani, joka sai aikaan tämän kaiken hässäkän. Muikkunen joutuu tyytymään edelleen puhelimeen, jossa pitää painaa kahta nappulaa ennen kuin kummalliset näppäimet saa auki. Hipaisusukupolvi. Hmpf.

20 kommenttia:

 1. Kimmoinen kuulostaa ihanan joustavalta,mä epäilen vahvasti että peliä ei ole menetetty;)No oliks ollu kimmoinen päivä?Täällä alkaa koulut ylihuomenna ja tyttö on edelleen,kahden kouluvuoden jälkeen,intopinkeenä sinne lähdössä,pitäisköhän mun huolestua VAI olla tyytyväinen,hitsi kun ei osaa päättää:)
  Kirppispöytäaika taitaa tulla täälläkin heti kesäajan jälkeen,ahistaa tuo tavamäärä ja silti mä haalin sitä lisää,just sieltä kirpparilta,on tää naisena olo vaan niin...jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joo,tein sitä kääriytyvää chili-kurkkusalaattia ja nyt mätän sitä iltaisin kaksin käsin naamariin paahtoleivän päällä,saatetaan päätyä miehen kanssa riitelemään siitä kuka pee söi purkin tyhjäks,voi mennä jopa käsirysyksi,ei auta muu kuin tehdä monta,monta purkillista lisää talven varalle,tai perustaa anot chilikurkkuistit ryhmä!

   Poista
  2. Mä yritän artikuloida paremmin huomenna. Keskityn koko kolmetuntisen koulupäivän.

   Ruoka oli ollut ihan ok ja tokalla välkällä oli katsellut, kun isommat pelasivat jalkapalloa. Tunnilla oli auttanut vieruskaveria avaamaan repun. Ei tullut kynällä tehtäviä tehtäviä, päivän pahin takaisku. Melko kimmoinen siis. :D

   Hitto, se se oli. Unohdin ostaa kääriytyviä kurkkuja. Kurkkusalaatin mässäily ei voi olla yhtä huono vaihtoehto kuin juustonaksujen mässäily. Huoh.

   Poista
 2. Kyllähän kimmoisa on ihan luonteva ja öh vähän persoonnallisempi kysymys. Mulla olis kans kirppistavaraa pari säkillistä, mutta ei taida jaksaa nyt roudata -hmm, mietin.
  Onpas sulla makee tuossa sivussa tuo pyörivä aihesysteemi?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli pojan vanhoja vaatteita taas ripakopallinen. Muuta sälää kääntelen ja vääntelen, mutta en raaski luopua. Eihän sitä koskaan tiedä, koska tarvii.

   Eikö olekin?! Jonkun blogissa näin ja oli pakko saada itellekin. Valmis plugin, pätkä löytyy klikkaamalla sen päällä hiiren oikeaa.

   Poista
  2. Help-help,
   en osaa :( Voitko jeesiä?

   Poista
  3. Ohje tuolla -> http://www.bloggerbuster.com/2008/08/blogumus-flash-animated-label-cloud-for.html

   Missä sulla on ongelma? Laita tarkemmin, et missä mättää, ni voin auttaa. :)

   Poista
  4. Kiitosta, sain pilven toimimaan :) Se on niiin kiva! Oli vaan rohkeudenpuutetta tuon mallin muokkauksessa, kiva kun yllytit.

   Poista
 3. Pistetääs mieleen tuo..huomenna eka koulupäivä ekaluokkalaisella..toivottavasti on oikein kimmoinen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimmoista päivää teidänkin keltanokalle! Ja rauhallista yötä, heh...

   Poista
 4. Onko kimmoinen vähän sama kun tiukka? Kimmoinen takapuoli; kimmoinen opettaja..
  Taas uusi sana mun varastoon :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimmoinen ei käsittääkseni ole oikea sana, vaikka onkin aika muikea. Musta se kuulostaa enemmänkin pompahtelevalta. :D

   Poista
 5. Mä kualen "oliko kimmoinen päivä?" Oot ihan mahtava!! Tukehtumiskuolema ku piti naurunpyrskähdyksen seurauksena vetää leipä väärään kurkkuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauhee. Nyt rauhassa sen leivän kanssa. :D

   Poista
 6. Sul on kiva purkki ja fanttia et ainakaan saa myydä ikuna! Se on ihan huippu.
  Vielä ottaa pattiin se GW, pah sanon minä. Tänään menee taas kassillinen tavaraa lisää. Mites sulla, tarvitko kyytiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään siitä päivä päivältä enemmän. Että kiitos vaan lahjoittajalle! <3

   Ei mulla oo ny mitään laitettavaa, mutta voin mä kaveriks lähteä. Ihan kuin vaan.

   Poista
 7. Tuohan on onneatuova elefantti...älä nyt sitä pois anna...tai siis myy....:)

  VastaaPoista
 8. Makee radio, siitä vois kuunnella 60 luvun biisiä, mm. "päivät kuin unta vaan, auringon toi tullessaan"...

  VastaaPoista
 9. Kimmoinen on oikein hyvä vaihtoehto millaiselle. Johdattelee minusta vain vastaamaan useammillakin sanoilla kuin että "joo, oli kiva päivä, sitähän sää kysyit". Ja koska kimmoinen on niin epämääräinen sana, voipi lapsi itse pohtia, oliko kimmoinen, ja mimmoinen, ja millainen se päivä sitten olikaan... :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...