tiistai 3. toukokuuta 2011

Sekalaista


Sekalaisia kuvia Tölliltä. Romua ja rompetta jos jonkinlaista. Pääasia on, että tonkimista riittää. Aina avoin karkkikauppa!

Huomenna saan vihdoin uuden tukan (tähän voi lisätä hieman kiljumista ja aaltoliikettä), vaikka en painotavoitetta olekaan saavuttanut. (Syytän jäätelöä iki-ihanaa.) Muotibloggariksikin ryhtymistä suunnittelin, niin kutkuttavan ja hämmentävän keskustelun kävin Miehen kanssa. Ovat poikain kanssa tuominneet alimpaan helvettiin perseen peittävät paidat. Paita pitää loppua vyötärölle. Piste.

Arvaatkaapa, minkämoinen paita mulla oli tänään päällä.

9 kommenttia:

 1. Vautsi vau mitä aarteita! Tuon vihreän kapistuksen huolisin heti.

  Mikä painotavoite? Oleksinä laihiksella?

  VastaaPoista
 2. RuusuLiisa: Vihreän kaapin ovien sisäpuolta on käytetty puhelinmuistiona, on aika hauska. Se on vaan niin kovasti vihreä, odottelee loppusijoituspaikkaansa. Mä oon varmaan koko elämäni laihiksella... mutta tammikuun Saksan reissun jälkeen olo niin turpea, että oli tehtävä jotain. Nyt on pikkuhiljaa lähtenyt viitisen kiloa, mulla vaan toi turnauskestävyys on aika heikkoa. Kesään mennessä pitäisi päästä 65 kiloon. Saas nähä kuin akan käy.

  VastaaPoista
 3. Helvata, meinas mennä yöjätsi (lue: maalausvälipala) väärään kurkkuun ☺☺

  Ihanaa rompetta ♥
  ja kaikki vanhat kaapit on ihania, toi on just se vihree, joka haalistettuna oli mielessä keittiön tuolia maalatessa ☺ -noh, nyt on vähän muutakin väriä tulossa...

  VastaaPoista
 4. Pepi: Hyvänenaika sentään, rauhallisesti nyt sen jätskin kanssa! :D

  Ekkai sää ny taas maalaa?! :D

  VastaaPoista
 5. RuusuLiisan kanssa tismalleen samoilla linjoilla, vihree kaappi on ihana, ottaisin. Tosin mä ehkä maalaisin sen! Mä olen sellanenkin harakka, että pengon nolouteen asti vanhoja vinttejä ja varastoja.. Miestä hävettää. Mieti kun pääsin pari vuotta sitten tyhjentään mun mummun isoa omakotitaloa (mummu oli perinyt 4 ihmistä eikä ikinä heittänyt mitn pois). AI ETTÄ!

  VastaaPoista
 6. Ai ja wau kun taas kivaa katseltavaa. Tuon puhelinmuistion huolisin kyllä minäkin!

  Aarretta on siinä monenlaista, monenlaista.... (tuo oli vähän niin kuin laulu)

  VastaaPoista
 7. Oijoi mitä aarteita! Ja ihanat kuvat taas kerran. Nyt mua ärsyttää kun jätin samanlaisen vaa'an kirpulle kahdella eurolla, pah. Mut kun olin kävellen ja se painaa aika lailla...

  Mullakin on pino jumiintunut ja hiukset on kuin harakanpesä! :D:D

  VastaaPoista
 8. Oi ja voi mitä aarteita, tykkään.
  Tän pitäis kans tukkatohtorille, jotenkin sen puhelinsoiton tekeminen on vaan niin ylitsepääsemättömän vaivalloista.. Hienoa että siellä on niin aikaansaava ihminen :)

  Ja tsemppaus vielä laihdutuskiriin ;)

  VastaaPoista
 9. Nipsu: Hehee, voin kuvitella sen penkomishurmion! Joo, maalia kaappi kaipaa, vähän turhan ärhäkkä. :D

  Tiina: Elämisen jälki, se on hienointa!

  Minna: Mä haluaisin vaakakokoelman! Mee ny parturiin, piristää ihan hulluna!

  aNNa: Samat sanat kuin Minnalle, hih! Mä olin ite viimeks puol vuotta sitten... vaikutus lyhyissä hiuksissa on aika... hmm... mainittava! Aikaansaava... niinno... ;D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...