perjantai 20. toukokuuta 2011

15 minuuttia lisäaikaa ja muovimattoservettejä


Kuuden kilon jauhesammuttimella (Prisma, kanta-asiakaspäiviltä n. 26 euroa) saa 15 minuuttia lisäaikaa tulipalon sattuessa. Halpa vartti. Kahden kilon sammuttimilla voi nakata räkättirastasta ja matto käy sammutuspeitosta. En tiedä tämäyttikö palopäällikkö miehen työpaikkakekkereiden palokoulutusosuudessa jauhesammuttimella kuuntelijoitaan (pää oli miehellä kovasti pipi seuraavana aamuna), mutta ainakin oppi tuntui menevän perille.

Muovimatot törröttävät jätesäkeissä kuin servetit, tuvan lattia näyttää yllättävän hyvältä, hirret on jynssätty mäntysuovalla. Olen kytännyt kielopeltoa silmä kovana, kyllä se ihan kohta kukkii.

Koskakohan saisi otettua kunnolla kuvia... ehkä pölyn laskeuduttua ja ruumiin palauduttua normaaliin toimettomaan tilaansa. Viikonlopuksi taas kaupunkiin, vastavirtaliike tuntuu lievästi sanottuna pöljältä.

3 kommenttia:

 1. Tuo hirsiseinä, se on sutten ihanan näköinen!!

  VastaaPoista
 2. Eikö olekin! Mä oon ihan onnesta soikeana! Kuvasta huomasin, että hirrenpesijä ei ole ihan alas asti taipunut, täytynee paikata. :D

  Voin muuten sanoa, että lähti melkoisen likainen vesi!!

  VastaaPoista
 3. Sulla on ihana pikkuapulainen! Täytyykö sen lamppu vaihtaa useinkin? (siis akkarijuttuja mielessä, viiraa sen verran näin maanantaisin).
  Upea seinä ja lattia, molemmat! Kohtahan sen näkee ihan livenäkin, jippii.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...