torstai 27. tammikuuta 2011

Poimintoja Bremenistä


Kaupat avoinna vain iltakahdeksaan ja sunnuntaisin suljettu. Kaupungista löytyi mm. Primark, C&A, Desigual ja Gerry Weberin outlet. Laihoina lennämme ostamaan palkinto-Desigualit. Shoppailijan taivas löytyi Ochtum Parkista. Siellä ihminen voi ihan villiintyä. Espritin talo oli vaikuttavan kokoinen. Melkein kannattavampaa ostaa lentolippu ja tehdä hankinnat päivässä. Laatua henkkamaukkahintaan.

Sunnuntaisin aina jossain kirpputori. Pitäisi ottaa pakettiauto mukaan ja opetella muutama sana saksaa.

Julkinen liikenne toimi moitteettomasti. Raitiovaunut ja bussit esimerkiksi päivälipulla 7,70 euroa (2 aikuista, 4 lasta), mukavaa matkantekoa. Lentoasema 11 minuutin raitiovaunumatkan päässä keskustasta.

Olut halpaa ja lentoasemalta saatu ilmaiskartta kerrankin hyvä. Ruoka oli suolaista ja tuhtia. Ikivanha kaupunki oli pieni ja suloinen. Söimme siniovisessa ravintolassa.


2 kommenttia:

  1. voih....tulin just töistä ja nälkäisenä -ja mitä täältä löytyy ! Huoh, nyt mä teen kuolemaa ihan suosiolla, ne ehtiny käydä kaupassa ja kaapissa on noin suurinpiirtein näkkäriä ja mansikkahilloa ;/

    ..on tää niiiin väärin! :D okei, koitan selvitä!

    VastaaPoista
  2. Tää on niin väärin, mun kuvat on ihan kikkareita! Melkein tuli huono olo noista ruokakuvista, mutta onneksi olo on jo parempi.
    Kiitos ihanasta matkaseurasta! Mulla on posket kipeenä vieläkin. Se koottava tandempyörä ratikassa oli aika jännä, sekunnissa kaikki ajatteli samaa juttua. Mihin seuraavaksi? ;D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...