tiistai 11. tammikuuta 2011

Centteri


Ikea-kuusi ei tahdo pois. Kasvatti mokoma keväisen vihreät kerkät. Keskelle isoimmat kuin huutomerkiksi.

Postipoika toi Glorian kodin. Tämänpäiväinen lehti nosti ärsytyksen ihan uudelle tasolle ja sen kunniaksi klikkaan päivän tekstin keskityksen centteriin.


"...rakensivat Barcelonaan harvinaislaatuisen talon. Se muistuttaa jääkuutiota mutta on tehty puusta."
Jääkuutiota? Really? Parakilta se minusta näyttää eikä miltään helvetin jääkuutiolta.


 "Alakerta on moderni versio suomalaisesta tuvasta."
Tupa? Come on.


"Tilatemppu: Ei tarvita taikoja, jotta pieni tila vaikuttaisi isommalta. Läpinäkyvät materiaalit toimivat hyvin pienissä huoneissa, sillä ne eivät estä valon kulkua."
Käyttäisinkö 2889 e (pöytä), 6 x 269 e (tuolit), 155 e (kori), 694 e (hyllyt), 2 x 68 e (kulhot), 1190 e (valaisin), 556 e / neliö (matto) läpinäkyviin kalusteisiin pienessä asunnossa vai käyttäisinkö tuon rahan isomman asunnon lainanlyhennykseen? Mietitäänpä tätä ihan yhdessä. Umm...

Ja tottahan Glorian kotikin pyrkii nyt trendikkäästi eroon turhista tavaroista artikkelilla "Ahdistu, karsi ja unhoita". Minä aloitan tuon homman kyseisestä lehdestä. Aivan liian kauan kestänyt kestotilaus loppuu nyt. Geez.

9 kommenttia:

 1. HIhihi. Me joskus miehen kans keksitään tuollasia "talonmyyntitarinoita" omasta kodista. Tuo kieli on niiiiin, huvittavaa.

  VastaaPoista
 2. Ha ha hahaha! Voi elämä noita lehtijuttuja! 8)

  VastaaPoista
 3. sinnikäs kaveri ja ilmeisen hyvä kuusenjalka teillä, kun ei ole kuusi kuivahtanut. Meidän suvussa oli aikanaan oikein kuusenkasvatuskilpaperinne. vapun aikaan luopuivat kuulemma kuusistaan!

  VastaaPoista
 4. aNNa: Tänään minuakin jo. :D

  Peppi: Hehe! Meillä ei ole käytetty kuin "tilava ja valoisa vaatehuone"tta. Täytyykin ottaa laajempaan käyttöön.

  kanaemo: Olen tilannut lehteä, koska olen aina ajatellut, että niistä sikahintaisistakin saa kuitenkin hyviä ideoita. Nyt vaan tulvi kuppi yli ja päätin elää ilman niitä ideoita. ;)

  eth: Tuo Ikea-kuusi on sellainen 30-senttinen ruukkukuusi ja olen ihmetyksekseni muistanut kastellakin sitä. Oikea kuusi lähti uudenvuodenaattona rankana pihalle. :D

  VastaaPoista
 5. Oih, sulla on nätti blogi! Ja päättelin myös, että et oikein arvosta jääkuutioiksi itseään väittäviä parakkeja ;)

  VastaaPoista
 6. Mirja: Kiitos kovasti!! Samoin! ;)

  Ei parakit sinänsä, eikä edes itseään jääkuutioksi väittävät. Ovat oikeinkin näppäriä kapistuksia moneen kohtaan. Eivät ole tosin minun supersuosikkeja asumispaikkana. Enemmän kiehahti kai toimittajille ja koko lehdelle. En oikein enää muista! :D

  VastaaPoista
 7. Vie kuusi Töllille keväällä ja laita maahan. Eikös olisi ihana muikkusen muistella aikuisena, että tämä oli se joulukuusi vuodelta 2010 kun isä oli viisi vuotias. Katsoppas lapseni kuinka suureksi se on kasvanut! :D

  Hmpf, kymppitonnilla olisi minulle kyllä muutakin käyttöä kuin nuo lehden tarjoamat valon läpikulkukalut. (vau mikä sana!)

  VastaaPoista
 8. Minna: Katsotaan, jos elää sinne asti... jotenkin epäilen... Mutta maahan menee ihan varmasti!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...