tiistai 4. tammikuuta 2011

Kuusen alla

Ympärillä lapsukaiset laulelevat sulosti. On se vaan niin tunnelmallista.


Jos leppäkeihäs lentää hyvin, niin kuusipuu lentää ehkä vielä paremmin.

~ ~ ~

Olin kiltti työtön ja kävin näyttämässä todistukseni TE-toimiston tädille. Jouduin vielä marssimaan toiseenkin TE-toimistoon antamaan lisäselvityksiä vanhoista tekemisistäni. "Vannon kautta kiven ja kannon, etten ole yrittäjä. Jos sanani syön, mörökölli minut vieköön."

Ensimmäinen vakavasti otettava hakemus on toimittettu odottamaan tuomiota. Katson voittaneeni, jos pääsen haastatteluun.

Pirunmoinen kiire on työttömällä, miten sitä töissä on ehtinyt käymäänkään.

3 kommenttia:

 1. He he, hyvin ne neulaset meilläkin karisi... Ja koko puu karsittiin paikallaan jätesäkkiin, joulupuu näytti hyvin abstraktilta kun siitä oli katkottu kaikki karisevat oksat sivuleikkureilla. Lapsi kirkui vieressä, että saako tollee tehdä?!! No, nyt oli pakko. Muuten neulaset olisivat meidän ilona varmaan vielä juhannuksenakin.
  Työttömän ja lomailijan elämä on yleensä kiireistä. Olin juuri kaksi viikkoa, jos en nyt ihan lomalla, niin töitä tekemättä ja YHTÄÄN MITÄÄN ei kyllä ehtinyt, mitä piti... Huoh.

  VastaaPoista
 2. Just tolta meidänkin lattiat näytti ..poika kaatoi kuusen ja mies niiiin hermona kantoi kuusen mistään välittämättä olkkarin ja eteisen kautta pihalle. Sai hiukka siivota sen jälkeen >=(

  Peukutukset että kutsu haastatteluun tulee :)

  VastaaPoista
 3. kanaemo & aNNA: heh, mitä olisi joulu ilman neulashässäkkää! :D
  Täytyy tässä nyt myöntää, että imuroin pari tuntia ennen vuoden vaihtumista. Neulasia oli niin paljon, että imurinpussi possahti ja sitä siivotessa tuli aika paljon enemmän sotkua... oli siinä uudenvuodenvierailla naurussa pitelemistä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...