sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Egypti, osa I


"Äiti, mä en saa unta", sanoi tuo pieni valkotukkainen poika ensimmäisenä iltana. Kaksi minuuttia myöhemmin samainen poika nukkui kuin tukki. Pitkä lentomatka, vähäiset yöunet, jännitys, uusi maa ja snorklailu uima-altaassa tekivät tehtävänsä. Mun mussukka. Tuhisi tomerasti. Huulet sinisinä.

Hotellimme oli ... no. Miten sen sanoisi. Keskelle erämaata rakennettu keidas, paratiisi, jota keinotekoisesti viherretään jatkuvalla kastelulla. All Inclusive. Kaikki valmiina. Todellinen Egypti oli siellä jossain paksun muurin takana. Punainen meri ja tuuli. Kova tuuli. Hrr.


Muutaman kuvan otin.


 

8 kommenttia:

 1. Muikkusen paratiisi, kivisestä rannasta päätellen :) Meillä poitsu ainakin about tuossa iässä, tai oikeastaan vähän vanhempana, keräsi kivet Versaillesin pihasta ja ties mistä, myös kivimuseosta, rahalla tosin :)
  Hyviä lomia!

  VastaaPoista
 2. Muistathan sitten että korallia ei saa olla kassissa! Se tulee KALLIIKSI!
  Moni ei muista ja katuu sitten katkerasti. Että paras nuoren herrankin pysyä vain niissä kivisssä :D

  Kyllä noi olot Suomen pakkaset voittaa, eiks vaan :)

  VastaaPoista
 3. Ollaan siis jo kotona, viikon totaalikieltäytyminen kaikista yhteyksistä oli jännä kokemus. Tarinat tulevat siis viiveellä. (Jos tulevat ollenkaan, olen kuumeessa ja olo on varsin heikko. Onneksi vasta kotona iski joku ihme afrikkalainen hyppykuppa.)

  Kovat varoitukset oli, että sieltä ei saa tuoda kiviä, hiekkaa, koralleja, mitään. Vähän vääntyi herran(kin) suupielet alaspäin. Siksipä kuvattiin joka hitsin kikkare. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, arvaas vaan tuotiinko me, eli poika, joitakin kiviä tullessamme. Kivet oli lentolaukussa ja poika otettiin sivuun läpivalaisun jälkeen :) Siinä sitten aikamme leviteltiin käsiä ja oltiin oikein samperin tyhmiä, silmät ymmyrkäisinä ja niin vaan saatiin lopulta mennä, kivet mukana :)

   Poista
 4. Kivoja kuvia kuvasit. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Hehee, muutaman kerran on ko. maassa tullut oltua. "Paras" muisto se, kun järsittiin hotellin uima-altaalla toppavaatteet päällä all inclusive -burgeria ja juotiin sitä laadukasta punaviiniä siitä hanasta. Sillä reissulla mietin, että kuivapuku olisi pitänyt ottaa mukaan, kun kiskoin jäätävän kylmää ja valmiiksi märkää märkäpukua päälle. Mut hei, takuuvarma aurinko, jos vaan tarkenee ottaa ;)

  VastaaPoista
 6. Moikka, blogissani on sinulle haastetta, mikäli innostut vastailemaan.

  VastaaPoista
 7. Aika hyvän näköne simpukkaranta. Sääli, ettei saanu raijata mukana :(

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...