keskiviikko 8. joulukuuta 2010

MiETi! ~ 8. luukku

Joulukuun 8. päivä 2010
~ Talo maalla ~
Joulukuun 8. INANA luukku avautuu Talossa maalla.

~

Tänään ollaan niin magneettisia notta. Töllillä on urakoitu enkelimagneetteja. (Ovat vilahtaneet blogissa ennenkin, pahoittelut pakkotoistosta.)
Joulukuun 8. päivä 2010
ENKELIMAGNEETIT
~ villa tölli ~

 Tarvikkeet: pyöreä Hama-alusta, helmiä, silitysrauta, leivinpaperi, magneetti, 2-komponenttiliima

Tässä voi taas käyttää arkailematta lapsityövoimaa. 5-vuotias poika värkkää näitä ihan innosta soikeana. Malli ja Hama-helmet eteen ja enkeliä pukkaa. Valmis helmityö silitetään leivinpaperin läpi kakkosella ja magneetti kiinnitetään 2-komponenttiliimalla.

He o hiinä. Pysyy ja paranoo.

~ malli ~
~
Vielä vinkki vitonen kiireisille ja väsyneille (mitä väsyneempi, sen hauskempaa) tai muuten vain tosi käteville emännille. Suositellaan yön pimeille tunneille. Hamaile lumitähti, liimaa magneetti (kuumaliima on nopein), iske säilyketölkkiin ja Ikea-kuusi tölkin sisälle.
Ja näin meilläkin on joulu. Houhou.
Ja kun kuusi on kuollut, magneetin voi asuttaa jääkaapin oveen kaikkien iloisten magneettikavereiden joukkoon.4 kommenttia:

 1. Kuusi sai hienon suojaruukun! Jaksoit sitten vielä yötä myöten näpräta...
  Nyt vähän harmittaa, etten ottanut pikkukuusta meillekin, höh. Niin siinä aina käy.

  VastaaPoista
 2. Hmm...en oo koskaan tehny hamahelmillä. Pitäs vissii :)

  VastaaPoista
 3. Minna: Yön pimeinä tunteina... en muista, koska olisin niin hihitellyt kuin viime yönä. Pitäs varmaan nukkua välillä.

  Sanna-Mari: Mä tykkään hamailusta, ku pojan kanssa kaksin nyherretään niitä. Oon vähän yllättynyt kuin muikkunen on niistä niin villiintynyt. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä joulupukki tuo tytölle jouluna noita hamahelmiä :) Innolla jo odotan että saan alkaa näpertämään tytön kanssa :)

  Kiva idea toi lumihiutale :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...