torstai 7. lokakuuta 2010

Hei me leivotaan!Joskus ihmettelen pitkän tuotekehittelyn tuloksia. Miten niin suurella työllä ja rahalla saadaan aikaiseksi täysin idioottimaisia paketteja? Pakettien tulisi olla sellaisia, että niitä osaa lapsikin käyttää. Raesokeripakettia ei osaa.

Ärsytyskynnyksen ylittäviä paketteja:
- Riisipaketit, joissa on "uusi, kätevä kaatonokka". Miten pirussa se on kätevää, jos riisit sinkoilee pitkin keittiötä?
- Pienelektroniikkapaketit, joiden avaamiseen tarvitaan moottorisaha.
- Lasten lelupaketit, joissa lelu on rautalangoitettu, ruuvattu ja kuminauhoitettu pakettiin.
- Sokeripussi + jauhopussi, jonka pussinsuun taitoksen sisältöä ei koskaan muista ennen kuin se on levinnyt lattialle ja pöydälle.
- Mehupurkit, joissa lukee "revi tästä riv här".
- Polekkirasiat, joissa lukee "helposti avattava ja suljettava".


Ja minä pidän itseäni näppäränä pakettien kanssa.

Onneksi on hyviäkin. Keep it simple. Eikö?

4 kommenttia:

 1. Oi kyllä, juuri noin.
  Vieläkö on niitä kamalia jäätelöpakettaja joissa on semmonen "kätevä repäisynauha"...? Onko joku joskus saanut sen kokonaisena pois?

  VastaaPoista
 2. Kai niitäkin pirulaisia on vielä.
  Enemmän on kai sellaisia, joista avataan päädyt ja avataan pitkän sivun läppä. Läppä on kapea ja jollain atomipomminkestävällä liimalla kiinni. Sormenpäät huutaa halleluujaa mutta ehjänä aukeaa. :D

  VastaaPoista
 3. Lisätään listaan kahvipaketit, joissa avauspinta on all sentin leveä. Ota siitä sitten tiukka ote ja avaa. Sulkijatarra on tietenkin väärässä kohdassa eikä parin avaamisen jälkeen enää pysy kiinni.

  VastaaPoista
 4. :D
  On myös mahdollista, että kahvipaketti ei avaudu avauspinnasta vaan toinen puoli nappaa aukon toiselle puolelle. Pienestäkin reiästä purut pääsevät soljumaan lattialle oikein mainiosti.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...