maanantai 10. maaliskuuta 2014

Mitähän sitä ollenkaan


On se vaan siellä. Vastoin kaikkia luonnonlakeja jopa ulkorakennus on rapeana paikoillaan. Jos siristää silmiä ja katsoo tarpeeksi kaukaa, niin tönö näyttää jopa inansa romanttiselta. Olen hieman yllättynyt romanttisen ja remonttisen samankaltaisesta kirjoitusasusta. Makkarat sähkögrillillä ja huuruava hengitys, kuukautta aiemmin kuin viime vuonna. Torpassa on kylmempi kuin ulkona. Koira oli porukan onnellisin. 

Tänä keväänä on PAKKO saada jostain käärittyä raha siirtolavaan. Vaikka tiesin, että Veljen kamat ovat vallanneet tuvan, oli silti lievä yllätys helvetinmoinen shokki, että ne kamat todella olivat vallanneet tuvan. Kamoille pitää saada kesäksi paikka ulkorakennuksesta, josta ei tällä hetkellä löydy neliötäkään tyhjää tilaa. Niin että rakkaat terveisin sinne Chileen! Pus!

Sähkötaulu räpättää edelleen. Nuohoojaa pitää pyytää poikkeamaan. Unohdan listan ja keskityn aikuismaisiin huolto- ja ylläpitotehtäviin. Mmm. Ei ressiä. Mmm. Ei kuuta taivaalta. Mmm. Mies ilmoitti, että maakellaria ei ihan heti muuteta viinituvaksi. Väänsin alahuulen niin mutrulle kuin pystyin ja melkein heittäydyin maahan itkupotkuraivariin, mutta edes naisen tahto ei avaa umpiturpean piukkaa, venäläislukitteista ovea.

Matkalla oli joutsenia eri paikassa kuin yleensä. Joutsenia ei voi lausua ilman "jäätyy kiinni ... jaloistaan" -aariaa. Vähän niinkuin U-käännös. Ja Villihevosia.

Kokonainen viikko ilman läksyjä edessä. Mitähän sitä ollenkaan.
5 kommenttia:

 1. Teillä on siellä myös lentävä koira? :-D

  VastaaPoista
 2. Vau näitä kuvia, todella viihtyisän näköistä. Jos ei lasketa mukaan chileläisen tavarakasoja. Lentävä koira lasketaan mukaan, se vasta eksoottinen onkin!

  VastaaPoista
 3. Ai että tykkään siitä, miten kirjoitat. Harvan tekstin lukeminen tuottaa näin puhdasta nautintoa. Ja kaiken päälle vielä ihan upeat kuvat!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat. Ja teksti. Ja kaikki paitsi ne tuvan valloittaneet tavara-kasat ja ei-vielä-viinikellari.
  Nauti läksyttömästä olosa!

  VastaaPoista
 5. Tunnelmallisia kuvia, varsinkin tuo viimeinen :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...