lauantai 26. lokakuuta 2013

Tiukkaa opiskelua

Kevyt imurointi. Pyykinpesukone päälle. Oho, onpas valaisimeen kertynyt pölyä. Kengät siististi. Pannu kahvia. Oi, tässähän jo huikoo. Mitenkäs nuo kynnetkin noin ovat kasvaneet? Samalla sitä nyt varpaankynnetkin. Jaa mutta kulmakarvatkin täytyy nyppiä. Päätä kiertävä kalanruotoletti pitää hiukset pois silmiltä. Pitääkin kerätä pompulat taas yhteen paikkaan. Ehkä pieni happihyppely? Samalla voisi tuupata sipulit maahan. Onpa hiljaista, kun minulle on annettu rauha työskennellä. Tarvitaan musiikkia! Jotain inspiroivaa. Taidanpa heittää verhot pesukoneeseen. Ai niin, joku äidinkielen opettaja sanoi, että kannattaa aloittaa kirjoittaminen ajatusten virralla. Blogi! Missä kamera?

Kyllä. Minä opiskelen. Minä kirjoitan esseitä. Minä kirjoitan esseitä, joihin pyysin opettajalta sähköpostitse lisäaikaa toissayönä.

Ihanaa, kun jotkut asiat eivät muutu.


PS. Uudet Café Mocha Mariannet ovat oivia sisustuskarkkeja. Sieviä ja kamalan pahoja.

4 kommenttia:

 1. Tuohan on melkein kun mun päivä ilman kalanruotoja, tosin sipulit ei o maassa, ne on kaupassa ja imuri makaa eteisen lattialla johto seinässä....siinä kohti tuli joku ajatuskatkos ja lojahdin sohvalle. Ilman esseitä :)
  Eli ei juuri mitään yhteistä mun päiväni kanssa - ei edes pahoja karkkeja. Mulla hyvää jäätelöä....mä taidankin nousta....

  VastaaPoista
 2. Hih, kamalan pahoja karkkeja :)

  VastaaPoista
 3. Pahoja on, oikeassa oot. Eikä niin sisustus-silmääkään viehätä, kauppaan jää jatkossa..

  VastaaPoista
 4. Puit sanoiksi sen tunteen ja käytännön, kun pöydällä odottaa tenttikirja tai tyhjä esseedokumentti. Saunakin pitäisi välillä pestä! Kas, nappi on irronnut. Ompelulangat ovat vähän sotkeutuneet. Neulat pituusjärjestykseen.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...