tiistai 15. lokakuuta 2013

Ah!

Minähän olen positiivinen ihminen. Minulla on positiivista energiaa. Tursuan onnea ja pirteyttä.

Tirsk.

Mutta kyllä kunnon tuska ja ärsytys intouttavat kirjoittamaan. Negatiivisuus irtoaa niin paljon ketterämmin. Tosin olen huomannut, että ikävästi ketutus laantuu kirjoittaessa edes muutaman sanan. Huituulle menee hyvä agressio.


Kuumeisen kekkulan pienimuotoinen kahvitilaisuus pidettiin sunnuntaina. Tarjolla oli ns. miten-neljä-kerrosta-voivat-liukua-kaikki-eri-suuntiin -täytekakkua ja Kinuskikissan ohjeella täytettyä leipää. Leipä tosin sai uuden nimen. Meillä tehdään uudestaankin römpsää: paisley-tyyppistä römpsää tai suorarömpsää. Enemmillä täytteillä ehkä jopa megarömpsää.


Ah, tätä negatiivisuutta!

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Näin se on, että negaatiosta olisi kirjoittamista vaikka kuinka. Mulla ois triljoona juttua, joista irtois tekstiä, mutta en vaan voi niitä kirjoittaa syystä tai toisesta. (Ja se ketuttaa lisäten siihen listaan asioita.) Mut neutraalia tai positiivista juttua ei nyt oikein ole viime aikoina ollut jaettavaksi asti. Ei sit viitti hampaat irvessä yrittää väkisin...

  VastaaPoista
 3. Negaatiot? Mitä ne o? Onk ne sitä kun flunssa vituttaa?? No sit on negaatioita mullakin :/

  Onnee muikkuselle :)

  VastaaPoista
 4. Ei pidä ollenkaan vähättelemän negatiivisuuden voimaa,parhaiten oon tuon itse huomannu siivotessa,mitä suurempi veetys sen puhtaampi koti:)

  VastaaPoista
 5. Järkyttävän hieno kynttilänpuhalluskuva!!!
  Huomenna taas positiiveillaan oikein urakalla. ;D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...