lauantai 8. syyskuuta 2012

Kevyttä huttua


Pizza calabrese Töllin tapaan
Pohja
kuten calzonessa


Täyte

tulista tomaattisalsaa (tai tomaattimurskaa, ei ketsuppia, ei tomaattipyrettä)
1 punasipuli hiuksen ohuina renkaina
metwurstirouhetta
150 g mozzarellaa kuutioina (miel. isompina kuin kuvassa)
 

Painele pohja oliiviöljytylle paistinpannulle, lisää tomaattimurska, punasipuli, metukka, mozzarella. Pannu hellalle, anna lämpöä niin, että alkaa tiristä. Hellahoidon jälkeen uuniin reippaaseen 200 asteeseen. Ota pois, kun kuola valuu.


13 kommenttia:

  1. Mitä tehdä kun kuola valuu jo nyt eikä ole pizzasta tietoakaan;)

    VastaaPoista
  2. Ryhdistädy, nainen! :D

    Ota pala serlaa ja pyyhi.

    VastaaPoista
  3. Onneksi sain aamupuuron syötyä, olisin muuten kuolannut siihen!
    Jaa että mullekin sama ohje....?

    *hakee serlaa kiltisti *

    VastaaPoista
  4. Namskis!!!! Pakko pistää leipoen illalla! Mulla onkin Maikkilassa just avattu teemaan liittyvä juttu http://loytajantie.blogspot.fi/p/reseptila.html

    VastaaPoista
  5. Fak, täytyy lähteä kauppaan. Mitekähän tää toimis leivinuunissa :D Ajattelin viritellä sen illalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kunnon kiviuunipizzaa. Niinku Il Fornossa. (Ei taida sitäkään puljua olla enää...?)

      Poista
  6. Vai niin, että tuli sitten pizzapäivä tänään..

    VastaaPoista
  7. Mä tulin taas tänne kuolaamaan...ehtiskös vielä kauppaan...

    Ei kun mun piti tuoda sulle rakkautta, käys noukkimassa ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Rakkaus on aina kovin tervetullutta! :)

      Poista
  8. Ai tää on näitä "kuinka polttaa 1100 kcal viidessätoista minuutissa" postauksia. Vaikuttaa syntisen rasvaisen suolaiselta, mutta niin hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin sitä. Syntistä, rasvaista ja suolaista. Nam.

      Poista
  9. Tulipa kauhia näläkky, kaappia tonkimaan :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...