Pizza calabrese Töllin tapaan
Pohja
kuten calzonessa
Täyte
tulista tomaattisalsaa (tai tomaattimurskaa, ei ketsuppia, ei tomaattipyrettä)
1 punasipuli hiuksen ohuina renkaina
metwurstirouhetta
150 g mozzarellaa kuutioina (miel. isompina kuin kuvassa)
Painele pohja oliiviöljytylle paistinpannulle, lisää tomaattimurska, punasipuli, metukka, mozzarella. Pannu hellalle, anna lämpöä niin, että alkaa tiristä. Hellahoidon jälkeen uuniin reippaaseen 200 asteeseen. Ota pois, kun kuola valuu.
Mitä tehdä kun kuola valuu jo nyt eikä ole pizzasta tietoakaan;)
VastaaPoistaRyhdistädy, nainen! :D
VastaaPoistaOta pala serlaa ja pyyhi.
Onneksi sain aamupuuron syötyä, olisin muuten kuolannut siihen!
VastaaPoistaJaa että mullekin sama ohje....?
*hakee serlaa kiltisti *
Namskis!!!! Pakko pistää leipoen illalla! Mulla onkin Maikkilassa just avattu teemaan liittyvä juttu http://loytajantie.blogspot.fi/p/reseptila.html
VastaaPoistaFak, täytyy lähteä kauppaan. Mitekähän tää toimis leivinuunissa :D Ajattelin viritellä sen illalla!
VastaaPoistaSiis kunnon kiviuunipizzaa. Niinku Il Fornossa. (Ei taida sitäkään puljua olla enää...?)
PoistaVai niin, että tuli sitten pizzapäivä tänään..
VastaaPoistaHeh!
PoistaMä tulin taas tänne kuolaamaan...ehtiskös vielä kauppaan...
VastaaPoistaEi kun mun piti tuoda sulle rakkautta, käys noukkimassa ☺
Kiitos, kiitos! Rakkaus on aina kovin tervetullutta! :)
PoistaAi tää on näitä "kuinka polttaa 1100 kcal viidessätoista minuutissa" postauksia. Vaikuttaa syntisen rasvaisen suolaiselta, mutta niin hyvältä.
VastaaPoistaJuurikin sitä. Syntistä, rasvaista ja suolaista. Nam.
PoistaTulipa kauhia näläkky, kaappia tonkimaan :)
VastaaPoista